Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Φίλων Μίκη Θεοδωράκη, με ιδιαίτερη συγκίνηση, ανακοινώνει τον θάνατο του Προέδρου του Γιώργου Αγοραστάκη.
Μετά από μια άνιση μάχη με την ασθένειά του, που πάλεψε με περισσή γενναιότητα, ο Γιώργος έφυγε από τη ζωή νωρίς το πρωί του Σαββάτου 23 Αυγούστου 2025.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης, στη Νέα Χώρα Χανίων, την Κυριακή 24 Αυγούστου 2025, ώρα 12.30 μ.μ. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 11.30 π.μ.
Ο Γιώργος Αγοραστάκης υπήρξε εντολοδόχος του Μίκη Θεοδωράκη. Φίλος, συνεργάτης και μελετητής του έργου του. Πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Φίλων Μίκη Θεοδωράκη από το 2005. Μέχρι το τέλος της ζωής του εργάστηκε με αυταπάρνηση για τη διάδοση του έργου και της πνευματικής κληρονομίας του Μίκη.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Πάρτε μέρος στον διάλογο.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.