Ο Μίκης της οικουμένης έγινε 96!


Ευχόμαστε στον σπουδαιότερο Έλληνα του 20ου και του 21ου αιώνα και σε έναν απ' τους σπουδαιότερους Έλληνες όλων των εποχών, τον αγαπημένο μας Μίκη Θεοδωράκη, να είναι χιλιόχρονος με υγεία και του ευχόμαστε να διατηρήσει την έμπνευση και την δημιουργικότητά του.

Καθώς διανύουμε εσχατολογικούς καιρούς και για πρώτη ίσως φορά στην ζωή μας αισθανόμαστε εντελώς αποπροσανατολισμένοι και αβέβαιοι, τον έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ και το έργο και ο λόγος του αποτελεί για εμάς μοναδικό οδηγό και πυξίδα!


Χρόνια πολλά Μίκη!

Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού


Σχόλια

  1. Μίκη μου! Εμείς μεγαλώσαμε όμως εσύ παρέμεινες ίδιος!
    Οι σκέψεις μας, το ενδιαφέρον μας, μέρες και νύχτες είναι για σένα!
    "Σήμερα άραγε είναι καλά; Σήμερα άραγε είναι λυπημένος; Σήμερα πού να γυροβολαει τις σκέψεις του, την αγάπη του, την Ελλάδα του!"
    Είμαστε από μακριά πάντα στο πλευρό σου λατρεμένε μου Μίκη! Εγώ κι όλο το Σύμπαν που δημιούργησες παραλαμβάνοντας την ανορθογραφία τού Χάους!
    Η ψυχή μας είναι οι μουσικές σου που ακόμα δεν γνώρισα, μα δεν με νοιάζει! Αρκεί που οι επόμενες γενιές θα σε γνωρίζουν μέσα από τα συγκλονιστικά σου έργα.... Αυτοί που θα γεννηθούν θα σε αγαπήσουν όπως κι εγώ! Είναι βέβαιο και κυρίως νέοι σπουδαίοι μουσικοί που θα χορτάσουν από σένα....
    Και ένα χιλιοστό να σου πάρουν αρκεί!
    Κάθε χιλιοστό που είναι η αγάπη για την πατρίδα, την ελευθερία,για τον έρωτα, για την μελέτη της μόρφωσης....
    Αυτά τα λίγα και φτωχά που γράφω για να θυμάμαι τη μέρα τούτη τής γέννησης ενός αετού στην Χίο...

    Χρόνια Πολλά λατρεμένε μου Μίκη!
    Εσύ ούτως ή άλλως έχεις ήδη περάσει στην αιωνιότητα όπως είχε πει και ο Λεωνίδας Κύρκος!

    Σε αγαπάμε και σε ευχαριστούμε που υπάρχεις στη ζωή μιας!
    Η Ελλάς καί ο Κόσμος υποκλίνεται στο αναστημά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.