Αγαπημένη μας ΈΡΤ, ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ακόμα ζωντανός...



Αγαπητοί αναγνώστες,

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την μεγάλη ασέβεια της ΕΡΤ να αφιερώσει εκπομπή του παρελθόντος "στην μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη". 

Σαν να μην έφτανε όμως αυτό το τεράστιο ατόπημα - γκάφα της ΕΡΤ από κάποιον υπάλληλο ή από κάποιους υπαλλήλους που τους πληρώνει ο Ελληνικός λαός με το αίμα του και το υστέρημά του, προχώρησαν και σε δεύτερη προσβολή προς το πρόσωπο του Μίκη Θεοδωράκη στην προσπάθειά τους να διορθώσουν την πρώτη. 

Αντί ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΡΤ να καλέσει στο τηλέφωνο τον Μίκη Θεοδωράκη για μια απλή και ανθρώπινη συγγνώμη ή και εξήγηση, κάλεσαν τους συγγενείς του... για να ζητήσουν συγγνώμη απο εκείνους... 


Δηλαδή και στη συγγνώμη ακόμα συμπεριφέρθηκαν ανεύθυνα, αφού ουσιαστικά με την ενέργειά τους αυτή είναι σαν να εξακολουθούν να τον θεωρούν νεκρό... Ακόμα και αν δεν είχαν τα στοιχεία επικοινωνίας του ίδιου του Μίκη Θεοδωράκη, θα έπρεπε να τα βρουν για να του μιλήσουν προσωπικά. Και απ' την στιγμή που επέλεξαν να απευθυνθούν σε κληρονόμους του, είναι σαν να εξακολουθούν και πάλι να τον θεωρούν νεκρό...

Λυπούμαστε για το κατάντημα της ΕΡΤ, για την οποία αγωνιστήκαμε μαζί με ολόκληρο τον Ελληνικό λαό να κρατηθεί ζωντανή και ανοιχτή το 2013, μετά την φασιστική ενέργεια της τότε κυβέρνησης του Α.Σαμαρά να την κλείσει εν μια νυκτί. Δεν φανταζόμασταν όμως τότε ότι στην πραγματικότητα αγωνιζόμασταν για να μείνει ανοιχτό ένα πολιτικό παραμάγαζο της εκάστοτε εξουσίας, που διοικείται από αστοιχείωτους και άξεστους ανθρώπους οι οποίοι αγνοούν ακόμα και τα πιο ιερά και όσια του Ελληνικού πολιτισμού και του Ελληνικού έθνους.


Με βαθύτατη απογοήτευση.

Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού / THEODORAKISM


Σχόλια

  1. Πράγματι των καιρώ εκείνω έκλεισε για να ανοίξει ξανά! Όλοι μας λυπηθήκαμε πολύ τότε αλλά υπήρχε μεγάλη εκμετάλλευση από ανθρώπους που λάμβαναν μισθούς χωρίς να εργάζονται ποτέ!
    Θα έπρεπε να γίνει γνωστό ποιοί έκαναν αυτό το λάθος και γιατί; Όλοι γνωρίζουμε πως οι άνθρωποι που εργαζόντουσαν δεν απολύθηκαν από την φασιστική κυβέρνηση του Μητσοτάκη...
    Πάντως εγώ από εσάς πληροφορήθηκα το γεγονός και εντέλει με διασκέδασε! Τόσο για τον Μίκη όσο και για την Ειρήνη Παππά
    Καλά να είμαστε να διασκεδάζουμε κι εμείς πού και πού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.