ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την συναυλία της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» στο Ρίο – Αντίρριο

Με νότες Μίκη η γιορτή της Γέφυρας



Σε ευθεία γραμμή με την παράδοση της σύνδεσης του Έργου της Ζεύξης Ρίου - Αντιρρίου με τον Μίκη Θεοδωράκη και το έργο του, βρίσκεται η ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ «ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ».  

Από τα «ΖΕΥΞΕΙΑ» των τελών της δεκαετίας του 90’ μέχρι την «υπερ-συναυλία» της ολοκλήρωσης της Γέφυρας το 2004 και από εκεί στον εορτασμό των 10 χρόνων λειτουργίας και τη φετινή 15ετηρίδα, το Φρούριο του Αντιρρίου αποτέλεσε ιδανικό «θέατρο» επισήμανσης της ένωσης των Ελλήνων, η οποία σηματοδοτείται τόσο μέσω της υλοποίησης ενός τεχνικού έργου διεθνούς εμβέλειας, προϊόν του οράματος του Χαρίλαου Τρικούπη, όσο και μέσω της -επίσης ενωτικής διάστασης και παγκόσμιας απήχησης- «αιώνιας» μουσικής του εθνικού μας συνθέτη.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν παρά να είναι για άλλη μία φορά το ευρύχωρο, φιλόξενο και οικείο μνημείο, το σημείο τέλεσης μιας ακόμη μεγάλης συναυλίας της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης», την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στις 20:30, με την Πέγκυ Ζήνα σε πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Παναγιώτη Πετράκη να συμπληρώνει φωνητικά το σχήμα.

Συνδιοργανωτές της συναυλίας είναι η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας & Λευκάδος.

Πολύτιμοι συνεργάτες και σε αυτή την πρωτοβουλία, είναι η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας & Δωρίδος και η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Αντιρρίου, φορείς που υλοποιούν, από κοινού με την παραχωρησιούχο εταιρεία της Γέφυρας, πλάνο ανάπτυξης της επισκεψιμότητας  της περιοχής του παλαιού Δήμου Αντιρρίου.

Η είσοδος στον χώρο της συναυλίας θα είναι ελεύθερη, με αριθμημένα εισιτήρια δωρεάν εισόδου,που θα διανέμονται στην κεντρική πύλη του φρουρίου, μέχρι της κάλυψης της επιτρεπόμενης χωρητικότητας θεατών.   

Υπενθυμίζεται ότι -όπως κάθε Κυριακή της θερινής περιόδου- θα είναι σε ισχύ η 10ωρη μετ’ επιστροφής κάρτα εκπτωτικής διέλευσης από τη Γέφυρα, η οποία θα προσφέρει στους οδηγούς που θα κατευθύνονται προς το Αντίρριο, κουπόνι έκπτωσης 3€ στις συμβεβλημένες αντιρριώτικες επιχειρήσεις, που θα είναι αναγνωρίσιμες από την ειδική αφίσα που θα είναι τοποθετημένη στις προσόψεις τους.


Σχόλια

  1. Α ρε Μίκη!!!
    Ένα γιοφύρι αθάνατο κι αγκρέμιστο είσαι,που σμίγει τη Γη με τ' άσβηστο άστρο της Αρμονίας ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.