ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Αγαπητοί αναγνώστες,

Με πόνο στο στήθος και μεγάλη ταχυκαρδία μεταφέρθηκε τα χαράματα της Παρασκευής ο Μίκης Θεοδωράκης σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και νοσηλεύεται έκτοτε στην εντατική.

Οι θεράποντες γιατροί θεωρούν ότι ο μεγάλος κίνδυνος έχει περάσει και παρά το ότι είναι επιφυλακτικοί λόγω της ηλικίας του μεγάλου συνθέτη, εκφράζουν την αισιοδοξία τους.

Απ' την πλευρά μας ευχόμαστε ο Μίκης Θεοδωράκης να ξεπεράσει και αυτή τη δοκιμασία και να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό στο σπίτι του.


Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού / Τheodorakism



Σχόλια

  1. Περαστικά ολόψυχα, η σκιά του ειναι παρηγοριά και αποκούμπι στις στιγμές που ζουμε!!!! Η μάνα μου με νανούριζε με τα τραγούδια του και εγω οταν πρώτο μίλησα τραγούδησα" Βραχο, βράχο τον καημό μου"!!!!! Τον λατρεύω!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μίκη ξέρεις εσύ.. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά μόνο μερικές φορές πληγώνεται από τις μαύρες εξουσίες που την κυκλώνουν! Η ζωή μας στα χέρια σου και η δική σου στην δική μας αγάπη και λατρεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.