Όταν ο Μίκης Θεοδωράκης μιλούσε στη Νάουσα...



Ήταν Ιούνιος του 2011, όταν ο Μίκης Θεοδωράκης βρέθηκε στην κατάμεστη πλατεία Καρατάσου της Νάουσας, ως επικεφαλής του Κινήματος Ανεξαρτήτων Πολιτών, έχοντας στο πλευρό του τον...Κώστα Ζουράρι, ο οποίος τελικά κατέληξε να ψηφίζει... αμάσητα τα μνημόνια ως βουλευτής των Ανεξάρτητων ή καλύτερα "Εξαρτημένων" Ελλήνων! 

Πολλά τα ενδιαφέροντα που είχε πει τότε ο Μίκης, ο οποίος ποτέ δεν άλλαξε στρατόπεδο, ευρισκόμενος δίπλα στον λαό. Αντιθέτως στρατόπεδο άλλαξαν οι τότε "αγανακτισμένοι", νυν στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, που υπερασπίζονται σήμερα τις μνημονιακές πολιτικές, που τότε κατέκριναν! 

"Για να δείτε τι γδάρτες είναι οι αξιοσέβαστοι δανειστές μας, έμαθα ότι ένα χρέος του 1985 ύψους 1 δις δολαρίων, εξοφλήθηκε φέτος (σ.σ εννοεί το 2011)! Πόσα πληρώσαμε για να ξοφλήσουμε αυτό το 1 δις.;  54 δις Ευρώ! Τέτοια κοροϊδία, αγαπητοί φίλοι, νομίζω ότι δεν έχει γίνει ως τώρα ούτε σε χώρα της Αφρικής". 

Διαχρονικά επίκαιρος ο Μίκης Θεοδωράκης λοιπόν, έστω και αν η λασπολογία εναντίον του από τους ακραία πλέον μνημονιακούς της "για πρώτη φορά αριστεράς" πάει σύννεφο!


Σχόλια