ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ



του Όθων Ιακωβίδη

O εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης, ( Δημ. Τζανακόπουλος) σε χθεσινή συνέντευξη του, αποκάλεσε “μορφώματα” τις “Παμμακεδονικές Ενώσεις”, δηλαδή τις ανά τον κόσμο συλλογικότητες των Μακεδόνων της διασποράς.

Κάποιος θα πρέπει να μάθει στο αγόρι τί εστί διασπορά, ξενητεμός, λαχτάρα της πατρίδας, συλλογική προσπάθεια για τη διατήρηση των πατρώων χαρακτηριστικών που διαμορφώνουν την πολιτιστική ιδιοσυστασία τού Ελληνικού έθνους.

Πέραν αυτού, “για δες ποιος μιλά” για μορφώματα ...

Αυτοί που παραμόρφωσαν την Αριστερά σε βαθμό κακουργήματος και την έκαναν αγνώριστη. Την κατάντησαν ένα πολιτικό παραμόρφωμα, χωρίς ίχνος συνέπειας λόγων προς έργα, χωρίς ίχνος αλήθειας, δηλαδή χωρίς ίχνος αξιοπιστίας. Αυτοί που την κατάντησαν ένα κατάπτυστο πολιτικό έκτρωμα, συνώνυμο της υποκρισίας, τού πολιτικού νεοπλουτισμού και αμοραλισμού, τού “φασισμού των άσπρων κολάρων” που βιάζει κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα την λαϊκή βούληση...

Της Αριστεράς που κυβερνά, όχι μόνο με υποδειγματικό δωσιλογισμό, αλλά κυβερνά και πραξικοπηματικώς, μετά το πραξικόπημα της 6ης Ιουλίου του 2015, όταν την επομένη του Δημοψηφίσματος, σφετεριζόμενη τις δημόσιες θέσεις που της ανέθεσε ο Λαός, ανέτρεψε τις θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος που ορίζουν τη θέση τού ποιος είναι εντολέας και ποιος εντολοδόχος στο Πολίτευμα, προκειμένου να αλλάξει το ηρωϊκό ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος σε ιταμό ΝΑΙ.

Μετά αυτό το πραξικόπημα (που δεν αίρεται από τη διεξαγωγή των εκλογών του Σεπτεμβρίου τού 2015, όπως δεν ήρθη και το πραξικόπημα των συνταγματαρχών, από τα δημοψηφίσματα που διεξήγαγε η χούντα τους κατά τη διάρκεια του βίου της) επόμενο είναι (το αγόρι) να δηλώνει ότι τού είναι “πλήρως και ολοκληρωτικά αδιάφορες” οι αντιδράσεις του λαού που συνηγορούν με τις θέσεις των Παμμακεδονικών Ενώσεων, που “συμπτωματικά” αποτελούν απόψεις της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού. 

Συμπτωματικά, επίσης, το γεγονός αυτό (η υποστήριξη της μή παραχώρησης του ονόματος “Μακεδονία” σε αλλοδαπούς) είναι και η αιτία που η “δημοκρατική κυβέρνηση της Αριστεράς”, δεν διενεργεί δημοψήφισμα για ένα εθνικό θέμα για το οποίο καμία κυβέρνηση (πόσο μάλλον μία κυβέρνηση μειοψηφίας, που την υποστηρίζει κάτι λιγότερο από το 9% των ψηφοφόρων ) δεν δικαιούται να παραδώσει αξίες που δεν παραδίδονται ούτε μετά από χαμένο πόλεμο....

Το θράσος αυτής της (αυτοαποκαλούμενης) Αριστεράς, αυτού του απαίσιου παραμορφώματος, να αποκαλεί μόρφωμα τη συνεπή θέση και στάση των πατριωτικών σωματείων της διασποράς, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Αιδώς Αργείοι ....

Σχόλια