Το Μεγάλο «ΝΑΙ» - του Μίκη Θεοδωράκη



Η χώρα μας σύρθηκε σε μια πράξη ιστορικής ήττας και εθνικής μειοδοσίας με απρόβλεπτες επιπτώσεις σε βάρος της χώρας και του Λαού μας.

Συνάμα ποδοπατήθηκε η θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.

Από την εποχή του ΕΑΜ υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες οι Έλληνες αριστεροί υποχώρησαν μπροστά σε δοκιμασίες, που τις περισσότερες φορές έφταναν στα όρια της ανθρώπινης αντοχής.

Σήμερα, για πρώτη φορά, κάποιοι που θέλουν να ονομάζονται αριστεροί, υποχωρούν υπερασπιζόμενοι το προσωπικό τους συμφέρον. Συμπαρασύροντας έτσι σ’ αυτόν τον κατήφορο την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό.

Μετά από αυτό το μεγάλο «ΝΑΙ» του κ. Τσίπρα, εκείνο που πονάει πιο πολύ δεν είναι μόνο οι κίνδυνοι που ξανοίγονται μπροστά μας αλλά προ παντός η μεγάλη Ντροπή που θα μας στιγματίζει για πάντα.

Αθήνα, 12.6.2018

Μίκης Θεοδωράκης



Σχόλια

  1. Κάθε λαός, έχει την εξουσία που του αξίζει...όχι άλλο συγχωροχάρτι..

    Μαρία Γραικούση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γουλιέλμος Τέλλος13 Ιουνίου 2018 στις 12:38 π.μ.

    Αλέξης Τσίπρας: Ένας έξυπνος προδότης. Συντελεί την προδοσία πάνω στο Mundial, το οποίο ξεκινά σε περίπου 48 ώρες. Και ο νοών νοείτω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΑΥΤΟ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ"!!!

    Πρέπει να βρούμε μια ΝΕΑ ΛΕΞΗ/ΕΝΝΟΙΑ για να προσδιορίσουμε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ στην Αποικία Μας!

    Αλλά το ότι όλο Το Πολιτικό και Πολιτειακό Συστήμα δεν ... μιλά τα λέει ΌΛΑ!

    Και Εάν Φύγαν οι Γερμανοναζοί είρθαν οι Αγγλοαμερικανοναζοί Συνέχεια και πιό Μοντέρνα η Κατοχή της Αποικίας!

    Με Φυσικομαθηματική Ακρίβεια η Καταστροφή/ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ (σε Συνάρτηση με τα Μνημόνια για τουλάχιστον επίσημα 99 χρόνια) της Χώρας θα ναι χειρότερη από το 1922!

    Μπλέξαμε με "Νούμερα" Του Εθνομηδενισμού και Αριστερόστροφου Ελιτοφασισμού που μας πιάσαν στον "Υπνο" επειδή η ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ παρέδωσε προ πολλού τα Ιδεολογικά Πνευματικά Πατριωτικά Ψυχικά της Οπλα και πήγε για ύπνο/νάνι!

    Τί να φταίει τί να φταίει που δεν πήγαμε μπροστά.... κυρία Αριστερά/Κουμουνιστική Αριστερα;;


    ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ!
    Η Βία που μετρά την Γή πρέπει να μιλήση!

    Αχιλλέας Θεομηνίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Παμμακεδονικές οργανώσεις, οι μαζικοί φορείς, τα κόμματα της αντιπολίτευσης που διαφωνούν με την απόφαση της κυβέρνησης να καλέσουν τον λαό σε πανελλήνιες συγκεντρώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.