Έκλεισαν το προφίλ του Θεοδωρακισμού στο FACEBOOK

Αγαπητοί αναγνώστες και φίλοι του Μίκη Θεοδωράκη και του Θεοδωρακισμού,

Σας ενημερώνουμε ότι το επίσημο προφίλ μας του Θεοδωρακισμού στο Facebook με το όνομα "Συντελεστές Θεοδωρακισμού" το οποίο διατηρούμε απ' το 2013, έκλεισε ξαφνικά, δίχως καμία προειδοποίηση και φανερή αιτία. Προφανώς σε κάποιους δεν άρεσε η δράση του Θεοδωρακισμού και έκαναν συνεχείς αναφορές.

Όλως τυχαίως (?!) αυτό έγινε ανάμεσα στα δύο συλλαλητήρια και ενώ ο Μίκης Θεοδωράκης είχε συμφωνήσει να είναι κεντρικός ομιλητής του Συλλαλητηρίου της Αθήνας. 

Το προφίλ αυτό, όπως και η σελίδα του Θεοδωρακισμού στο FB (που ευτυχώς λειτουργεί ακόμα) και φυσικά όπως και το παρόν ιστολόγιο, τράβηξε το βάρος της προώθησης και διαφήμισης των δύο Συλλαλητηρίων και φυσικά της προώθησης και διαφήμισης όλων των "Θεοδωρακικών" νέων και δραστηριοτήτων.

Ας κρίνει ο κόσμος γιατί έκλεισαν το προφίλ και γιατί τώρα.

Eίναι φανερό ότι ο αριστερόστροφος φασισμός είναι παρών ΚΑΙ στα social media.


Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού / Theodorakism

Σχόλια

  1. Τώρα τελευταία κλείνουν διάφορα προφίλ που ενοχλούν.Οκ έχουμε κρυφο αυταρχισμό το ξέρουμε, αυτό που δεν ξέρουμε είναι που θα φτάσει η λογοκρισία στα social media.
    Οι ενδείξεις πάντως δεν είναι καλές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το δικό μας προφίλ το έκλεισαν. Ρωτήσαμε προγραμματιστή υπολογιστών και μας είπε ότι αυτό γίνεται όταν πολλοί στείλουν αναφορά στο facebook για κακόβουλο περιεχόμενο.
    Το προφιλ μας ήταν το «Θεοδωρακιστές-επίσημο προφίλ» και ήταν σε επικοινωνία και συνεργασία με το προφίλ του «Θεοδωρακισμού».
    Προφανώς ενοχλήθηκαν οι αριστερόστροφοι για την έντονη πολιτική κριτική μας προς το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά το συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα χέρια μου κρατώ το cd Αρκαδίες 1-7-8.Γράφει ο Μίκης στο ένθετο.
    "Το έργο αυτό το συνέθεσα το 1969 όταν βρισκόμουν στη Ζάτουνα την περίοδο της Μεγάλης Νύχτας".
    Ραβέννα,23.4.72

    Γράφει ο Μίκης στις 4.5.2017
    Το γεγονός αυτό με οδηγεί στη σκέψη ότι αρχίσαμε να παίζουμε με τη φωτιά. Και είμαι εγώ ο ίδιος, που με πλήρη ευθύνη επισημαίνω τον καινούριο μεγάλο εθνικό κίνδυνο, όπως από τον Μάρτιο του 1967 προσπάθησα να προφυλάξω την πατρίδα μου από τον επερχόμενο κίνδυνο της Δικτατορίας. Τότε δεν με άκουσαν ούτε οι Αριστεροί αλλά ούτε και οι Κεντρώοι και οι Δεξιοί. Οι σύντροφοί μου μάλιστα φρόντισαν να με απομονώσουν δυο βδομάδες πριν την Χούντα.

    Όλοι όμως οι ηγέτες εκείνου του καιρού πιάστηκαν με τις πιτζάμες. Ενώ εγώ που ήξερα τον κίνδυνο, διέφυγα, κρύφτηκα και μετά από δύο εβδομάδες είχα την τιμή μαζί με λιγοστούς συναγωνιστές να ιδρύσουμε την πρώτη αντιστασιακή οργάνωση, το Πατριωτικό Μέτωπο. Ποιος άραγε ή ποιοι θα έχουν την τιμή να οργανώσουν το νέο Πατριωτικό Μέτωπο;

    Γράφει ο Μίκης στις 08.10.2017
    "Με είπαν βιαστικό. Όμως ας πάρω σαν παράδειγμα την Χιλή που μετά από 17 χρόνια ο Λαός της στην πρώτη σφυγμομέτρηση μετά την πτώση της δικτατορίας έδωσε ποσοστό 53% στον δικτάτορα Πινοσέτ και μόλις 17% στον Πρόεδρο Αλλιέντε. Που πάει να πει, ότι ένας Λαός που πιέζεται πολύ, έχει περισσότερες πιθανότητες να μοιάσει με τους καταπιεστές του παρά με τους αγωνιστές που παλεύουν για την ελευθερία του. Σήμερα βλέπω τον Λαό μας να γίνεται όλο και περισσότερο ανεκτικός και τρομάζω".

    Λέει ο Μίκης στις 4.2.2018
    Εγώ δεν ντρέπομαι όπως οι εθνομηδενιστές που μας κυβερνούν να παραμείνω πιστός στις ιερές σκιές των προγόνων μας που μας δίδαξαν την αγάπη και τη θυσία για το Έθνος και την Πατρίδα -μια πατρίδα που σέβεται και αγαπά όλες τις πατρίδες του κόσμου- να είμαι πατριώτης διεθνιστής και συνάμα να περιφρονώ και να μάχομαι τον φασισμό σε όλες του τις μορφές και προ παντός στην πιο πονηρή, απατηλή και επικίνδυνη μορφή του, την «αριστερίστικη».

    Τι δεν καταλαβαίνουμε;
    Αγαπητοί φίλοι ο δάσκαλος μας είναι ξεκάθαρος.
    Πλέον πρέπει να ξεκινήσουμε να επικοινωνούμε διαφορετικά όπως το 1967.
    Για να μην μας πιάσουν με τις πιτζάμες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.