ΑΠΕΙΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Αγαπητοι αναγνώστες,

Σήμερα το μεσημέρι κάποιοι άγνωστοι πέταξαν μπογιές στην οικία του Μίκη Θεοδωράκη και έγραψαν σύνθημα το οποίο υπογράφεται ως Αναρχικό. 

Ας κρίνει ο Ελληνικός λαός ποιοι είναι οι πραγματικοί φασίστες και ποιοί είναι το πραγματικό παρακράτος, ποιοι απειλούν τον Μίκη Θεοδωράκη και ποιοι επιδιώκουν να τορπιλίσουν το αυριανό πανεθνικό Συλλαλητήριο στο οποίο θα μιλήσει ο Μίκης Θεοδωράκης στον ενωμένο Ελληνικό λαό που θα παρευρεθεί αύριο και το οποίο ο ίδιος και οι διοργανωτές, επιθυμούν να εξελιχθεί  ομαλά και εντελώς ειρηνικά.

Ότι και να κάνουν τους ενημερώνουμε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης δεν φοβάται τις απειλές, όπως δεν φοβήθηκε ποτέ τίποτα και κανέναν στη ζωή του και αύριο θα είναι στην εξέδρα της πλατείας συντάγματος.

Ο Μίκης Θεοδωράκης αύριο έχει ραντεβού με την ιστορία. 

Οι σκοτεινοί κύκλοι που τον πολεμούν απ' το 1940 και συνεχίζουν μέχρι και τις μέρες μας, είναι βέβαιο ότι θα καταλήξουν και πάλι στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. 

Ως γνωστόν, τα ποντίκια όταν έρχεται η γάτα, πάντα εξαφανίζονται...


Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού









Σχόλια

  1. Νασαι καλα και να εκφραζεις παντα τη γνωμη σου ΕΛΕΥΘΕΡΑ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πιό αυτονόητη διαμαρτυρία ενός λαού, γίνεται όπλο στα χέρια του συστήματος, από έμμισθους κρατικούς υπαλλήλους, κάτω από κουκούλες και μάσκες.
    Όταν η γενιά του ‘40-’44 αλλά και οι επόμενες συνειδητοποιημένος γενιές έκαναν Αντίσταση, ήταν αδιανόητο να φοράνε τα εργαλεία των δοσίλογων, δηλαδή κουκούλες.
    Η πρακτική Μανιαδάκη, ζει και βασιλεύει…
    Σήμερα το κράτος δεν βγάζει δεύτερο Ριζοσπάστη για να χτυπήσει το Αριστερό Κίνημα. Χρησιμοποιεί και μάλιστα πάμφθηνα, τους ανεγκέφαλους, που αυτοχρήζονται αντιεξουσιαστές.
    Ο Μίκης Θεοδωράκης πραγματικά γελάει με τέτοιες καταστάσεις…
    Γιατί κανένας από τους μεγάλους του συντρόφους δεν φόραγε κουκούλα.
    Ο Σωτήρης Πέτρουλας με τα γαλάζια μάτια, κοίταγε κατάματα τους εκτελεστές του.
    Οι Λαμπράκηδες, ποτέ δεν χρησιμοποίησαν μεθόδους απόκρυψης προσώπου.
    Οι Αριστεροί στην πρακτική, δεν φοβούνται να δείχνουν ποιοί είναι.
    Σήμερα το παρακράτος και τα καμμένα εκμαγεία της δήθεν προοδευτικής παράταξης, χαρακτηρίζουν φασίστα έναν ολόκληρο λαό, που κατεβαίνει να διαδηλώσει απέναντι από τα ιμπεριαλιστικά σχέδια νατοϊκών και ευρωπαίων νεοναζί.
    Δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερους υποστηρικτές η μιλιταριστικτή συμμαχία του ΝΑΤΟ από τα αλαλάζοντα
    κύμβαλα και τα ανεγκέφαλα ταμπούρλα μιάς δήθεν Αριστεράς, που σέρνεται σαν κότα και μαζεύει πούπουλα αετού, για να παριστάνει τον αετό.
    Ο Μίκης έχει τραγουδήσει “Βροντάει ο Όλυμπος, αστράφτει η Γκιώνα” και πίσω από τους στίχους καταλαβαίνει ότι είναι ωραίες οι βροντές και οι αστραπές που σκάνε πάνω στα βουνά, αλλά είναι ανώνυμες.
    Τα βουνά έχουν όνομα : Όλυμπος, Γκιώνα, Μίκης Θεοδωράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.