Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Μία ...λαοθάλασσα για τον Μίκη στα Χανιά! (video)


Σε μια ... λαοθάλασσα μετατράπηκαν όσοι έσπευσαν να τραγουδήσουν Μίκη Θεοδωράκη!

Συγκεκριμένα, πάνω από ..1013 άνθρωποι επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικοί συμμετείχαν στην μεγάλη συνάντηση -συναυλία- αφιέρωμα στον κορυφαίο με διεθνή αναγνώριση Κρητικό δημιουργό που οργάνωσαν με επιτυχια χθες στο λιμάνι των Χανίων ο Παγκρήτιος Σύλλογος φίλων "Μίκη Θεοδωρακη", η Περιφερεια Κρήτης, ο Δήμος Χανιων.


"Ήταν μια σπάνια μουσική μυσταγωγία που οι μουσικοί έγιναν ένα με τον κόσμο,τους χιλιάδες παρευρισκόμενους σε μια μεγαλη γιορτή στα Χανιά-αφιέρωμα στον Μικη", έλεγαν εντυπωσιασμένοι οι συμμετέχοντες και ο εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής του τριημέρου φεστιβάλ, η ο γνωστός και δραστήριος στα πολιτιστικά δρώμενα Μαθιός Φραντζεσκακης.

Για τη μεγάλη αυτή επιτυχία, όπως είπε, έδωσε συγχαρητήρια στους συνδιοργανωτές: Παγκρήτιο Σύλλογο φίλων Μίκη Θεοδωράκη, Περιφερεια Κρήτης,Δήμο Χανίων, μουσικούς,τεχνικούς,τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του φεστιβάλ, όλους όσοι βοήθησαν και τους χιλιάδες συμμετεχοντες.

Μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή είχαν και οι άλλες δυο βραδιές του Φεστιβάλ "Μίκης Θεοδωράκης 2017" την Παρασκευή στην αυλή του σπιτιού των Θεοδωρακηδων στον Γάλατα και το Σάββατο στο θέατρο Ανατολικής τάφρου που το μουσικό σύνολο "Βάμος" και η Ιωάννα Φορτη αποθεώθηκαν στο αφιέρωμα για τον Κινηματογραφικό Μίκη...

Ας πάρουμε όμως μια γεύση στο video που επιμελήθηκε η έμπειρη και αναγνωρισμένη Χανιώτισσα σκηνοθετης, Βίκυ Αρβελακη.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.