Μία «Συνάντηση» που καταχειροκροτήθηκε…

Μια εξαιρετική μουσική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές που γέμισαν την αίθουσα «Βασ. Πυρσινέλλας», στην πόλη των Ιωαννίνων!

Η «Συνάντηση» του Στέφανου Κορκολή με το έργο του Μίκη Θεοδωράκη, με την υπέροχη ερμηνεία της Σοφίας Μανουσάκη και τη συνοδεία της Παιδικής και Νεανικής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου ήταν πραγματικά ένα σπάνιο μουσικό γεγονός.

Ο διεθνούς φήμης συνθέτης Στέφανος Κορκολής, εμφανώς συγκινημένος από την θερμή ανταπόκριση του κοινού, αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση και την άρτια διοργάνωση, εξήρε την ποιότητα και την καλλιτεχνική αρτιότητα της χορωδίας της πόλης μας και ανακοίνωσε την πρόθεσή του να συνεργαστεί μαζί της σε επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά.
Χαρακτηριστικό είναι ότι, λόγω της θερμής ανταπόκρισης του μουσικόφιλου κοινού της περιοχής μας, η συναυλία, που ήταν παραγωγή του Πνευματικού Κέντρου, κράτησε πέραν του προγραμματισμένου χρόνου, με τους συντελεστές να ερμηνεύουν πολλά τραγούδια εκτός προγράμματος.





Πηγή: www.epiruspost.gr

Σχόλια

  1. Εξαιρετικοί καλλιτέχνες με ήθος. Ο κύριος Κορκολής και η κυρία Μανουσάκη μοιράζονται με το κοινό την αλήθεια τους και την αγάπη τους για την τέχνη. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την μουσική του κυρίου Θεοδωράκη χαρίζουν στιγμές πολιτισμού και ψυχικής ανάτασης που τόσο έχουμε ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.