Γράφει ο ...Σπινθήρας: Ο κύριος υφυπουργός και ο νόμος των πιθανοτήτων


Ο Κώστας Ζουράρις, πριν γίνει βουλευτής ΑΝΕΛ και υφυπουργός ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών-Σπίθα!

Γι’ αυτό λοιπόν, ως πρώην συναγωνιστές και φίλοι του, θα θέλαμε να τον καθησυχάσουμε σχετικά με τις μετά την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ εξελίξεις. Θα γνωρίζει ασφαλώς, ότι και στην περίοδο της γερμανικής κατοχής υπήρξαν ελληνικές κυβερνήσεις με υπουργούς και πρωθυπουργούς, όπως ο γνωστός και από το αντιστασιακό τραγούδι Ράλλης «Ράλληδες ταγματαλήτες, δολοφόνοι Γερμανοί, το κεφάλι σας θα πέσει απ’ τ’ αντάρτικο σπαθί»!

Ε, λοιπόν, όταν οι Γερμανοί νικήθηκαν και οι δοσίλογες κυβερνήσεις συνελήφθησαν στιγμιαίως από τους αφελείς πατριώτες, όχι μόνο δεν είδαν να πέφτουν τα κεφάλια τους αλλά χάρη στις πλάτες των ξένων «απελευθερωτών» μας, αναδείχθηκαν σε τιμωρούς των αφελών πατριωτών που πίστεψαν ότι σ’ αυτή την εξαρτημένη από γεννησιμιού της χώρα μπορεί να υπάρξει Δικαιοσύνη.

Ας είναι λοιπόν ήσυχος και όλοι οι συνάδελφοί του αυτής της ιδιότυπης αριστεράς, διότι η πραγματική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ πιθανώς θα έρθει, όπως έγινε με όλες τις παρόμοιες στο παρελθόν καταστάσεις, μετά την πτώση του. Όχι μόνο αυτοί αλλά και τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους είναι ιστορικά επιβεβαιωμένο ότι θα είναι τα χαϊδεμένα παιδιά των τιμωρών όσων ανόητων αντιστασιακών διανοήθηκαν ότι σ’ αυτή τη χώρα μπορεί να ανθίσει η Αλήθεια και η Δικαιοσύνη.

Ευτυχώς ο Ζουράρις το αντιλήφθηκε έγκαιρα και είχε την τόλμη να μεταπηδήσει από τον χώρο των αφελών στις επάλξεις των πονηρών και έξυπνων, που γνωρίζουν ότι η άρνηση του εαυτού σου είναι το διαβατήριο της επιτυχίας και της αποδοχής εις το διηνεκές από το πανίσχυρο Σύστημα-Αράχνη που έχει τυλίξει στα δίχτυα του την μοίρα των Ελλήνων εδώ και διακόσια σχεδόν χρόνια και όπως φαίνεται, ο μοιραίος αυτός εναγκαλισμός θα εξακολουθήσει για πολλά ακόμα χρόνια.

Εκτός κι αν τα σκουπίδια-αντιμνημονιακός Λαός που κρύβει κάτω από το χαλί η σημερινή κυβέρνηση, μεταβληθούν σε δυναμίτη. Είναι κι αυτό μια πιθανότητα, επιβεβαιωμένη κι αυτή ιστορικά.

Επομένως, φίλτατε πρώην συναγωνιστή, οι πιθανότητες μπροστά σου και όλων των συντρόφων σου ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ είναι 50-50, fifty-fifty!

Ως πρώην φίλοι σου, αισθανόμαστε την ανάγκη να σε διαφωτίσουμε.

Με αληθινή θλίψη,

Ο Σπινθήρας
info@theodorakism.gr

Σχόλια