Στην Τρίπολη την ερχόμενη Κυριακή ο Μίκης!



Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σας προσκαλεί την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 στη συναυλία προς τιμή του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, στην οποία θα τραγουδήσει η Πέγκυ Ζήνα μαζί με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και τους τραγουδιστές Παναγιώτη Πετράκη και Παναγιώτη Καραδημήτρη.

Μια ξεχωριστή εκδήλωση σεβασμού και αγάπης, η οποία συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Τρίπολης, για έναν άνθρωπο που «μας έδωσε πολλά και συμβολίζει πολλά» με σκοπό να συγκινήσει και να υπενθυμίσει συναισθηματικά φορτισμένες μνήμες σε όσους την παρακολουθήσουν.

Στη συναυλία θα παρευρεθεί ο Μίκης Θεοδωράκης και θα ακουστούν τα τραγούδια του - αγαπημένα και λατρεμένα από όλους και φορτισμένα με μνήμες – μέσω της ερμηνείας της Πέγκυς Ζήνα, τραγουδίστριας της νέας γενιάς, με σκοπό τη διάδοση του έργου του κορυφαίου συνθέτη στις νεότερες γενιές.

Η συναυλία απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και η παρακολούθησή της είναι δωρεάν.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Στις 29 Ιουλίου ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μίκης του πανελληνίου και της οικουμένης, συμπληρώνει ενενηνταένα χρόνια ζωής. Στις 29 Ιουλίου του 1925 γεννήθηκε στη Χίο από πατέρα Κρητικό και μητέρα Σμυρνιά.
Στη συναυλία θα ακουστούν τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια λατρεμένα, από την απύθμενη δεξαμενή της πολύτιμης και ανυπολόγιστης προσφοράς του, φορτισμένα με μνήμες.

Η μοναδική αυτή εκδήλωση, εκδήλωση σεβασμού και αγάπης συνάμα, είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει σπάνιες στιγμές συγκίνησης και ενθουσιασμού σε όσους θελήσουν να παρευρεθούν και να συνεορτάσουν τα γενέθλια του Μίκη Θεοδωράκη.

Στη γιορταστική εκδήλωση μαζί με τη Λαϊκή Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης" θα πάρουν μέρος οι τραγουδιστές:

ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΗΣ.

ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ Η ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ είναι Επίτιμο Μέλος της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ κι Ιδρυτικό Μέλος του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: 
Περιφέρεια Πελοποννήσου Δήμος Τρίπολης


Σχόλια

  1. Χαρα και τιμη σε οσους μπορουν να ειναι εκει και να τιμησουν τον μεγαλο αγωνιστη και μουσικο, Επιμικη (οπως τον ελεγε ο Μποστ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.