Στέφανος Κορκολής και Σοφία Μανουσάκη στο πλευρό του "Ορίζοντα"!



Ο Στέφανος Κορκολής σε έργα Μίκη Θεοδωράκη με τη φωνή της εξαιρετικής Σοφίας Μανουσάκη για τον Σύλλογο «Ορίζοντα». Ο «Ορίζοντας» είναι Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται στα πλαίσια της ανάγκης για ανθρωπιστική δράση, όταν τα προβλήματα είναι αξεπέραστα και η κοινωνική πρόνοια μηδαμινή. Ο Σύλλογος στηρίζει παιδιά από τα Χανιά με νεοπλασματικές ασθένειες, αλλά απλώνει τη δράση τους και ανοίγουν την αγκαλιά τους και σε μεγαλύτερες ηλικίες. 

Μία μουσική «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» με κλασσικά έργα για πιάνο και λυρικά τραγούδια θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιουλίου 2016 στις 21:30 στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου.

Στα Χανιά (το χειμώνα) και οι δύο συναυλίες του «Ορίζοντα» ήταν over sold out. Θα παρουσιαστεί σε παγκόσμια πρώτη το Μαουτχάουζεν, σε μεταγραφή για πιάνο-φωνή του ίδιου του συνθέτη με τον Στέφανο Κορκολή αλλά και με χορωδιακά μέρη σε συγγραφή του Στέφανου .

Τα τραγούδια ερμηνεύει η νεαρή ταλαντούχα Σοφία Μανουσάκη.

Συμμετέχει η χορωδία της Μπέλλας Λιονάκη «Μουσικοί Ορίζοντες». Η κα Λιονάκη, επίσης θα συνοδεύσει κάποια κομμάτια στο ακορντεόν, τονίζοντας το μουσικό κλίμα εκείνης της εποχής, που γράφτηκαν κάποια από τα αριστουργήματα του μεγάλου μας μουσουργού. Όλο το πρόγραμμα αυτής της συναυλίας θα είναι εντελώς διαφοροποιημένο από αυτό της χειμερινής ,περιόδου.
Σε συνεργασία με τον Παγκρήτιο Σύλλογο Φίλων Μίκη Θεοδωράκη και υπό την αιγίδα της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ Δήμου Χανίων και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Τιμή Εισιτηρίου: 10 ευρώ, για την ενίσχυση του συλλόγου.

Σας περιμένουμε όλες και όλους ,για να ζήσουμε μια βραδιά γεμάτη από υπέροχη μουσική αλλά και γεμάτη από αλληλεγγύη και ανθρωπιά.

Σχόλια