Ονειρικές βραδιές στην Επίδαυρο με Μίκη, Κορκολή και Μανουσάκη!

Λίγες ημέρες μετά τις δύο ονειρικές βραδιές στο θέατρο της "μικρής" Επιδαύρου, όπου Στέφανος Κορκολής και Σοφία Μανουσάκη άνοιξαν το φεστιβάλ Αθηνών (1-2/7) με έργα του Μίκη Θεοδωράκη, παρουσία του ίδιου του Μουσουργού, παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό, αλλά και κάποια σχετικά διαδικτυακά σχόλια που αποδεικνύουν πως το πολιτιστικό αποτύπωμα αυτής της Συνάντησης ήρθε για να ταράξει τα νερά και να φωτίσει  την -ίσως-πιο σκοτεινή πολιτιστική περίοδο της χώρας...

Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού/Theodorakism



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ









 




ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ

Παντελής Μπολάνης

Σας ακούσαμε την Παρασκευή 1/7/16, στην μικρή Επίδαυρο. Κάποια στιγμή τραγουδήσαμε κι εμείς μαζί σας , αλλά δεν τα καταφέραμε πάντα, γιατί μερικές φορές μας πνίξαν τα αναφυλλητά. Ευχαριστούμε το Θεό που το ζήσαμε αυτό. Θα είμαστε οπαδοί σας και σένα κοπελιά και του ΣΤέφανου από εδώ και στο εξής. Ευχομαστε καλή επιτυχία σε αυτό τον δρόμο που το πεπρωμένο σας άνοιξε και να τον φτάσετε ως το τέλος, υπερνικώντας κάθε δυσκολία, όπως νίκησε και ο Μίκης. Υπηρετείτε τον πολιτισμό της Ελλάδας μας, ας μην το ξεχάστε ποτέ και που τόσο ανάγκη τον έχουμε.



Nadia Daga 

Μας ταξιδέψατε...ασύληπτη βραδιά. Πραγματικά, άκουσαμε 2 ανθρώπους με θείο χάρισμα. Από τις πιό όμορφες συναυλίες που έχω παρευρεθεί ποτέ... Κρίμα για όσους έχασαν αυτη την παράσταση. Ευχαριστούμε πολύ!

ευη τζαβελλα-αδαμακη  

Με αυτη την ξεχωριστη φωνη που ενσωματωνει ολες τις σπουδαιες ερμηνευτριες του καλου ελληνικου τραγουδιου με τη φρεσκαδα και Τη λεβεντια της περηφανης νιοτης σου, το ηθος και τη μοναδικη χροια και εκφορα / ερμηνεια καθε λεξης ΚΕΝΤΗΣΕΣ στα λατρεμενα τραγουδια του Μικη. Ησουν σπουδαια διπλα σε ανεπαναληπτο Κορκολη!!! Αξιζεις τα καλυτερα και εισαι ευλογημενη και μονο που ξεκινας κοντα στους δυο συγκεκριμενους καλλιτεχνες... Να εισαι καλα, σ ευχαριστουμε για τη μαγικη βραδυα και μην προδοσεις τις προσδοκιες μας για σποδαιο μελλον!

Όθων Ιακωβίδης  

Όλοι εμείς που αγαπάμε τον Μίκη, όχι μόνο για τις πτήσεις που κάνουμε με τα τραγούδια του, αλλά ΚΑΙ για τη γιγάντια προσπάθεια του για την ανατροπή του εγκληματικού καθεστώτος που βασανίζει την κοινωνία μας, απευθύνουμε ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον εκπληκτικό Στέφανο Κορκολή (και στην αποκάλυψή του Σοφία Μανουσάκη) που τα τελευταία 2-3 χρόνια έχουν αναζωπυρώσει την δημιουργική πνοή του μεγάλου μας Μίκη.

Μπράβο Στέφανε !! Μπράβο Σοφία!!

Spiros Sarafian 

Πραγματικά σημαντική για τα πολιτιστικά της χώρας συνάντηση, που πολλά αξίζει και πολλά υπόσχεται. Ευχαριστίες και χίλιες ευχές στους σπουδαίους δημιουργούς!

Michael Kazan 

Είμαστε από καλή γενιά. Ελύτης 'Ήλιος ο Πρώτος'. Η επιβεβαίωση. Θεοδωράκης - Κορκολής! 
 

Σχόλια

  1. I visited Greece with my son my partner and her two children where we met her sister and family of five from Australia. I wanted to attend both the concert at the small theater on Friday July 1st and the play at the large theater on Saturday July 2nd. I was apprehensive since no one other that myself speaks or understands Greek. After the concert all nine had a unanimous response: “We did not understand the words but we have never experienced a concert with so much emotion and passion”.

    Mr. Korkolis is a singular talent. His intensity and power is unmatched, and this is from someone that saw Bruce Springsteen at Madison Square Garden in 1978 – look it up on the web if you’re curious. Sofia is an angel.

    Vasilis Tourloukis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.