Γράφει ο ...Σπινθήρας: Αντίσταση, Ανατροπή, Δικαιοσύνη...ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!


Η ημέρα που χαρίστηκε στη Γερμανία το 50% των χρεών της, μετά τον Β' Π.Π. Ναι, η Ελλάδα ψήφισε υπέρ της διαγραφής των χρεών...

Σήμερα σηκώθηκα σε διάθεση εκλογών! Σκέφτηκα, προτελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές (όι, όι μάνα'μ, όι όι μάνα'μ...), να υπενθυμίσω για τι ακριβώς παλεύουμε. Να επαναφέρω στη μνήμη τον σκοπό μας, το δίκιο μας και να αφυπνηστούν επιτέλους, όσες υγιείς συνειδήσεις έχουν μείνει όρθιες στη χώρα. Δεν είναι λίγες, μην σας πείθουν τα κατευθυνόμενα καναλάκια για το αντίθετο!

Για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα σας, ΔΕΙΤΕ ΤΟ παρακάτω βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και μήνες και μας το έστειλε το Σαββατοκύριακο ένας φίλος της στήλης (ακόμη μία φορά ας το δούμε, δε βλάπτει η επανάληψη!).

Παρακολουθώντας τον Γαλλογερμανό σατυρικό ηθοποιό, σκέφτηκα πως κάπως έτσι σκίζει το Πνεύμα τα Μνημόνια! Από εκεί και πέρα, μία κατάλληλη προετοιμασία και μία μικρή πολιτική βούληση χρειαζόταν για να υψώσεις το ανάστημά σου και να πεις "ΦΤΑΝΕΙ"! Θα αναλάμβανες το όποιο κόστος και θα είχες μία Αξιοπρέπεια προσωπική και μία Υπερηφάνια Εθνική. Απαραίτητα υλικά για να πραγματοποιήσεις μία νέα Αρχή, ένα υγιές Ξεκίνημα! Παρά τις όποιες δυσκολίες (λες και τώρα ζούμε τις ...ευκολίες!). Ουδείς υποστηρίζει πως όταν λες ΟΧΙ, σου στρώνονται χαλιά με ροδοπέταλα. Από την άλλη όμως, ποτέ κανείς δεν προχώρησε με σκυμένο κεφάλι και πεσμένος στα γόνατα, εκτός αν πήγαινε για τάμα στη Μεγαλόχαρη... Κι απ' ότι γνωρίζουμε, ο Alexis πήγε στη Γερμανία, πήγε στον Λευκό Οίκο, πήγε στη Ρηγίλλης, αλλά στη Τήνο -ακόμη- δεν πήγε!

Αυτές τις ευκαιρίες είχε λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας. Και ο Λαός τον στήριξε σε απίστευτο ποσοστό 65%... Και τι έκανε; Πέταξε τη χώρα στα σκουπίδια και ακολούθησε τους δανειστές/αποικιοκράτες. "Ποιος Λαός; Ο Λαός είναι μόνο για να ψηφίζει" σκέφτονται προφανώς στο παρεάκι του Alexis. Από εκεί και έπειτα μόνο "Yes Sir" και μάσα υπουργών και πολυεθνικών...

Και πάλι το Σύστημα κατατρέχει σε φτηνά, επικοινωνιακά τρικάκια... Εθνικές Εκλογές στις 20/9/2015! Έχουνε γνώση οι φύλακες όμως!

Θέλετε να αντισταθείτε; Γυρίστε τη πλάτη σε στημένες εκλογές, εν καιρών κατοχικής, μνημονιακής Ελλάδας. Ενωθείτε με τον διπλανό σας, τον συγγενή σας, τον γείτονά σας. Γυρίστε τη πλάτη στο τηλεοπτικά κανάλια της διαπλοκής και στραφείτε σε άλλες πηγές ενημέρωσης. Οργανώστε την κοινωνική Αντίσταση και την Αλληλεγγύη όπως και όπου μπορείτε. Σε πολιτικά μετερίζια, ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ από τις λεγόμενες αντιμνημονιακές δυνάμεις να προωθήσουν και να στηρίξουν ουσιαστικά τη δημιουργία ενός ριζοσπαστικού Μετώπου Ανατροπής. Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις και έργα!

Θέλτε να τιμωρήσετε; ΜΑΥΡΙΣΤΕ όσους είναι υπεύθυνοι, άμεσα ή έμμεσα, για την παράνομη επιβολή των Μνημονίων. Τους γνωρίζουμε, έχουν όνοματεπώνυμα και διευθύνσεις. Υπάρχουν και οι υπογραφές τους στα Μνημόνια-ταφόπλακες του λαού μας. Μ-Α-Υ-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ε τους με κάθε τρόπο! Όπως μπορείτε, Αποχή, ΛΕΥΚΟ, ΑΚΥΡΟ...

Θέλετε σώνει και καλά να μπείτε στο παραβάν; Κάντε ένα μίνι διάλογο με τον εαυτό σας και ρωτήστε τον, τι θέλει; Ή τι δεν θέλει; Αν η απάντηση στο πρώτο είναι "δεν ξέρω", τότε η λύση είναι στο διάβασμα με καθαρό και ανοικτό μυαλό! Αν η απάντηση στο δεύτερο είναι "δεν θέλω άλλες υπογραφές σε Μνημόνια! Δεν θέλω άλλη πεπατημένη και δεν θέλω νεοναζί", τότε -να με συγχωρήσουν κάποιοι φίλοι που ίσως τους δυσαρεστήσω- αλλά άλλη αντιμνημονιακή δύναμη εκτός του ΚΚΕ σε αυτή τη Βουλή δεν υπάρχει. Στο διαδίκτυο χιουμοριστικά, κυκλοφορεί το εξής:
"Μνημόνιο Ι με Γ. Παπανδρέου. Μνημόνιο ΙΙ με Αντώνη Σαμαρά. Μνημόνιο ΙΙΙ με Αλέξη Τσίπρα. Μένει να δούμε και το Μνημόνιο IV με Κουτσούμπα για να ξεμπερδεύουμε"! 

Δεν ξέρω αν θα υπάρξει μνημόνιο ...IV με ΚΚΕ, αλλά αν θέλουν κάποιοι να είναι ψηφοφόροι σε αυτό το παιχνίδι, οφείλουν να δεχθούν τη καθαρότητα και τη συνέπεια του Λόγου ενός Κόμματος. Και αν επιμένουν κάποιοι ψηφοφόροι να "δοκιμάζουν", το μόνο που τους μένει πλέον είναι να δοκιμάσουν το ΚΚΕ! Ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε εκλογικό "ρεύμα", χωρίς καθαρότητα και συνέπεια Λόγου, κι αυτό αποδείχθηκε μέσα σε έξι μήνες από την εκλογή του! Το γιατί η καθαρότητα και η συνέπεια του Λόγου, δεν δίνει και στο ΚΚΕ εκλογικό "ρεύμα", μετά πέντε χρόνια μνημονιακής Ελλάδας, αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά το Κόμμα του Περισσού...  

Τώρα πάλι, αν ρωτάτε εμένα, εγώ ψηφίζω ξεκάθαρα Αντίσταση, Αλληλεγγύη, Διαφώτιση και ...Θεοδωρακισμό. Και τα τέσσερα αυτά στοιχεία, δεν θα τα συναντήσετε σε αυτή τη Βουλή! 

Ο Σπινθήρας
info@theodorakism.gr




Σχόλια