ΚΑΛΕΣΜΑ της ΣΠΙΘΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ


ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!


Οι εκλογές προκηρύχθηκαν με  στόχο:
Να βαθύνει ακόμα περισσότερο η κρίση και η εξάρτηση , ώστε να κερδίσουν ακόμα περισσότερα οι τοκογλύφοι του διεθνούς τραπεζικού κεφαλαίου, να ξεπουληθεί ολόκληρη η Χώρα και ο πλούτος της  στους δανειστές, μέσω των παράνομων δανειακών συμβάσεων και του ΤΑΙΠΕΔ, που λειτουργεί σαν εγκληματική οργάνωση.
να διαλυθεί πλήρως το κοινωνικό κράτος, η Παιδεία, η Υγεία, η Εθνική Άμυνα, να αυξηθεί η ανεργία και η μετανάστευση των νέων, να αυξηθούν, μέσω των περικοπών, τα κέρδη των δανειστών.
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, το πρόγραμμα για τη διάλυση της  Χώρας και την εξαθλίωσης του λαού θα εφαρμοστεί. Οι παράνομες δανειακές συμβάσεις έχουν υπογραφεί και εφαρμόζονται.

Την λύση δεν μπορεί να την δώσει η αμαρτωλή Βουλή, ούτε οι κυβερνήσεις που υπογράφουν παράνομες δανειακές συμβάσεις.
Τη λύση μπορεί να τη δώσει μόνον ο ενωμένος λαός!
Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Μίκης Θεοδωράκης, από τον Δεκέμβριο του 2010 πρότεινε την δημιουργία του Παλλαϊκού Μετώπου της Αντίστασης και της Ανατροπής. Όχι όμως για μερικές έδρες στο κοινοβούλιο της υποτέλειας, αλλά έξω και ενάντια στο πολιτικό σύστημα, που ξεπούλησε την εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας και έσυρε σιδηροδέσμια την Ελλάδα στα νύχια και στα δόντια των δανειστών μας, που διψούν για όλο και μεγαλύτερα κέρδη, αδιαφορώντας αν αυτό κοστίζει την εθνική υπόσταση και την ζωή του ελληνικού λαού. 
Ο λαός μας, μετά το μεγάλο και ιστορικό του ΌΧΙ,  πρέπει σύσσωμος να υψώσει και πάλι το ανάστημά του απέναντι στην συμμορία των οικονομικών δολοφόνων, ντόπιων και ξένων.
Να γυρίσει την πλάτη στα συστημικά κόμματα και να συνειδητοποιήσει ότι ο λεγόμενος εκλογικός αγώνας, σήμερα,  είναι το μεγάλο ψέμμα, η μεγάλη παγίδα.
Το ΟΧΙ δεν ανήκει σε κανένα κόμμα. Είναι δικό μας και θα το υπερασπιστούμε. Είναι δική μας κατάκτηση!
Το Παλλαϊκό Μέτωπο θα γίνει , κυριαρχικά, από τον Λαό, από όλους εμάς κι όχι από εκείνους που έμμεσα εξουσιοδότησαν με  το «παρών» τον πρωθυπουργό να υπογράψει το Τρίτο Μνημόνιο. Η αντίσταση δεν γίνεται με τα «παρών» ούτε χωράει σε συστημικούς κομματικούς σχηματισμούς. Παλαιούς και νέους… 
Καλούμε όλους τους δημοκράτες πολίτες του Δήμου μας να συστρατευτούν στο πλευρό μας για να αγωνιστούμε για την οικοδόμηση του Παλλαϊκού Μετώπου Αντίστασης και Ανατροπής, την μοναδική ικανή δύναμη να απελευθερώσει την Πατρίδα μας.
Αν παραμείνουμε διαιρεμένοι, θα χαθούμε όλοι μαζί.
Αν αντισταθούμε όλοι μαζί, θα νικήσουμε!

ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

ΣΠΙΘΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ «Τάσος Λειβαδίτης»
31.8.2015
www.facebook.com/spitha.xolargou


Σχόλια