ΤΙ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΤΙΣ 2/9/2013

"ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ" ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ & ΣΠΙΘΑΣ απ' τις 2/9/2013

"Το αποτέλεσμα θα είναι να διαιρεθεί και πάλι κάθετα ο ελληνικός Λαός. Με τη διαφορά ότι το ένα του τμήμα θα είναι απόλυτα συσπειρωμένο και θα έχει πίσω του τις γνωστές διεθνείς δυνάμεις, ενώ το άλλο, αυτό που επιδιώκει να δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ υπό την ηγεσία του, θα είναι στο εσωτερικό πολυδιασπασμένο και στον διεθνή χώρο απομονωμένο. Το δε αποτέλεσμα σε περίπτωση σύγκρουσης δεν θα οδηγήσει μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ σε συντριπτική ήττα αλλά μαζί του θα συμπαρασύρει και τις λαϊκές δυνάμεις που αποβλέπουν στην απεξάρτησή μας από τον διεθνή εναγκαλισμό και τα εγχώρια όργανά του με την κατάκτηση από τον ενωμένο ελληνικό λαό της εθνικής μας Ανεξαρτησίας."


Σχόλια

  1. "θα είναι στο εσωτερικό πολυδιασπασμένο και στον διεθνή χώρο απομονωμένο. Το δε αποτέλεσμα σε περίπτωση σύγκρουσης δεν θα οδηγήσει μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ σε συντριπτική ήττα αλλά μαζί του θα συμπαρασύρει και τις λαϊκές δυνάμεις που αποβλέπουν στην απεξάρτησή μας από τον διεθνή εναγκαλισμό και τα εγχώρια όργανά του με την κατάκτηση από τον ενωμένο ελληνικό λαό της εθνικής μας Ανεξαρτησίας."

    πιο μεγάλη ακριβεια σε πολιτική προβλεψη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!!

    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.