Το Δόγμα Κίσινγκερ, η κατάρρευση των Αξιών, η εξάλειψη των ηθών και οι Ευρωπαίοι


Αγαπητοί αναγνώστες,

Δημοσιεύουμε κείμενο φίλου του ιστολογίου μας, το οποίο έφτασε πρόσφατα στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου (info@theodorakism.gr).

Το όνομα του φίλου είναι Άκης Κούρκουλος και τον ευχαριστούμε θερμά για την επικοινωνία και τη συμμετοχή στον ανοικτό διάλογο του Θεοδωρακισμού...


Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού/Theodorakism


TO ΔΟΓΜΑ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ , Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ,
Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΗΘΩΝ  ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ

Αγαπητοί φίλοι του Θεοδωρακισμού,

Παρακολουθώ το site σας  από τους πρώτους μήνες της λειτουργίας του και σας συγχαίρω για την σπουδαία προσπάθειά σας. Επιτρέψτε μου μια παρέμβαση/τοποθέτηση σε όσα συμβαίνουν σήμερα, με αφορμή το τελευταίο άρθρο του Μίκη Θεοδωράκη και τη συναυλία για τα 90 του χρόνια που διοργάνωσε το ΚΚΕ.

Θα αναφερθώ στα σημερινά τεκταινόμενα καιστις σκέψεις και απόψεις που εκθέτει ο Μίκης Θεοδωράκης στο πρόσφατο άρθρο του με τίτλο Ποια είναι η αληθινή πραγματικότητα , που φυσικά με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο , όπως και κάθε εχέφρονα 'Έλληνα με αριστερή ΔΙΚΑΙΗ, ΔΙΑΥΓΗ & ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ σκέψη και γνώση , που αγαπάει την Ελλάδα . 

Η περίφημη φράση που αποδίδεται στον Κίσινγκερ «Εάν θέλουμε να υποτάξουμε τούς Έλληνες και το φρόνημα τους , πρέπει να εξαλείψουμε τον πολιτισμό τους»  είναι η ΚΥΡΙΑΡΧΗ  παράμετρος σε ότι συμβαίνει με μάς και την Ευρώπη του σημερινού αντικομμουνιστικού ναζιστικού παροξυσμού . 

Είναιπαλιά η ιστορία,  αλλά τα τελευταία 70 χρόνια παράγινε με την βοήθεια των απογόνων των εμφυλιακών δωσίλογων και των γιαλαντζί μακρυχέρηδων σοσιαλιστών, που κυβέρνησαν για πολλά χρόνιατην δύσμοιρη Ελλάδα . 

Τι έκαναν; 

'Έκαναν πάμπλουτες μερικές οικογένειες που σήμερα «ξεπλένουν»  τα άνομα κέρδη τους και τις μίζες τους, φοροδιαφεύγονταςμέσα απόδήθεν αγαθοεργίες, κοινωνικά συμβάντα και δράσεις, στρατεύοντας «καλλιτέχνες» της υποκουλτούρας, με δέλεαρ την προώθηση τους, μέσα από δικές τους δράσεις και μέσα από δικές τους δισκογραφικές εταιρείες, ευτελή περιοδικά, τηλεοπτικά σαβουροπρογράμμτα και κατευθυνόμενα ραδιοφωνικά προγράμματα  με τα καλοπληρωμένα «δημοσιογραφικά» φερέφωνα τους, πλήρως συντεταγμένοι και υπάκουοι στα κελεύσματα των πατρώνων τους.

Τα γνωρίζω από πρώτο χέρι, ως ραδιοφωνικός παραγωγός (για πολλά χρόνια) σε έναν, από τους μεγαλύτερους, τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό  ( η εκπομπή μου αφορούσε την  ιστορία τού ρεμπέτικου &λαϊκούτραγουδιού  ) και αργότερα σε άλλο σταθμό με rock&blues. 

Oι δισκογραφικές εταιρείες μου έστελναν τις σαβούρες τους και εγώέπαιζα την γνήσια Ελληνικήμουσική, που θέλει και τραγουδάει ο Έλληνας που ακόμη αντιστέκεται. Με άκουγαν από τα λαστιχάδικα της Ελευσίνας μέχρι τις κλινικές που διανυκτέρευαν , από την Λαχαναγορά του Ρέντη μέχρι τούς Έλληνες της Αστόρια. Φρόνημα ακαταπόνητο, συγκίνηση και τεράστια ακροαματικότητα (απίστευτη μέσα στη νύχτα ). Αυτό, φυσικά, στην αρχή εξυπηρετούσε τον σταθμό ..... 

Όταν, όμως, άρχισα να «αφιερώνω» κάποια από τις εκπομπές μου στα δισκογραφικά σκουπίδια των εταιρειών που τα χλεύαζα με ανοικτά μικρόφωνα, τότε μπήκα στην μαύρη λίστα των εταιρειών και σταδιακά με έκοψαν! Τους χαλούσα  τα σχέδια της επιβεβλημένης υποκουλτούρας τους, που προωθούσαν στην ελληνική κοινωνία σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη του σταθμού, που ακόμα χρωστάει στο κράτος εκατομμύρια ευρώ για το ΦΠΑ. Αυτά συνέβησαν στα μέσα της δεκαετίας του 1990, μεσουρανούντος του ΠΑΣΟΚ.

Αυτοί, παραμένουν πιστοί ακόμη και σήμερα στο δόγμα Κίσινγκερ.  Γιατί ο λαός μας ζει χιλιάδες χρόνια μέσα από την ποίηση, τους ύμνους, τις ηπειρώτικες πεντατονίες, τις κρητικές μαντινάδες , τα δημοτικά τραγούδια και έπη, τον Όμηρο και τον Ρήγα. Τα τραγούδια του ΕΑΜ, τον Καζαντζίδη και τον Μπιθικώτση, τον Βάρναλη, τον Λειβαδίτη, τον Αναγνωστάκη, τον Μίκη και τον Ελύτη, τον Ρίτσο και τον Σεφέρη, τον Βαμβακάρη και τον Τσιτσάνη. Τον Χατζιδάκι, τον Μαρκόπουλο, τον Σκαρίμπα, τον Καρυωτάκη και τόσους άλλους μεγάλους Έλληνες και όχι φυσικά με τα «μακαρόνια με κιμά»  ή με τραγούδια του τύπου  «πιο χαμηλά, πιο χαμηλά» ή  τον «παπαγάλο» και «τον κοντό με την γραβάτα».

Σήμερα, με κάθε τρόπο,  περνάνε την υποκουλτούρα, αποκαθηλώνοντας τα ελληνικά ήθη, το σεβασμό στην πατροπαράδοτη ελληνική θρησκεία (συνδετικός κρίκος με την Ρωσία) καταστρέφοντας τον κοινωνικό ιστό (όπως φρόντισε πρώτος να κάνει  «ο λαοπρόβλητος ηγέτης» Α. Παπανδρέου με κάθε τρόπο, «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενος»  και αργότερα ο χωρίς καμιά κουλτούρα λογιστής Σημίτης).

Ο Jefrey μετά  μάς αποτελείωσε. Έκανε όμως το Καστελόριζο γνωστό σε όλο τον κόσμο, όπως πρόσφατα τόλμησε να εκστομίσει ανερυθρίαστα στην τηλεόραση (!).

Και μετά το χάος της πολιτικά, εθνικά & πολιτιστικά, ουσιαστικά υποδουλωμένης και εξαρτημένης φασιστικής δεξιάς σε όλες τις πολιτικές της εκφάνσεις, μαζί με την Χρυσή Αυγή (υπάκουη ντόπια εγκληματική οργάνωση των Ευρωπαίων που κόπτονται για την Δημοκρατία !!!).

Το δόγμα Κίσσινγκερ σε πλήρη εξέλιξη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταξιωθεί στην εθνική μας συνείδηση και στην ιστορία εάν και εφόσον ακολουθήσει την πρόταση του Μίκη Θεοδωράκη για: Εθνική Ανεξαρτησία, Αντίσταση στους  Ευρωπαίους νεοναζί, συμμαχίες και συνέργειες (με Ρώσους και Κινέζους και όποιον άλλο σεβαστεί την εθνική μας κυριαρχία) στην γη, στο αέρα, στην θάλασσα, την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας (που οφείλει την ύπαρξή του ο δυτικός πολιτισμός).

Η Ευρώπη αποδείχτηκε ότι δεν μπορεί να αποβάλλει το σύνδρομο της λεηλασίας μέσα από τις σταυροφορικές δήθενδράσεις της. Όσο για την Αμερική δεν είναι φίλη κανενός πάρα μόνον των συμφερόντων της. Τόσα βιώσαμε από αυτούς κοντά 70 χρόνια, και τα ζούμε ακόμα.

Επιτέλους ας μάθουμε ότι είμαστε έθνος μοναδικό αλλά ανάδελφο !

ΤΟ ΚΚΕ έκανε το πρώτο βήμα με το αφιέρωμα στον Μίκη με σπουδαίους τραγουδιστές, πλήγμα στο δόγμα, και ευτυχώς μας έδωσε και την ευκαιρία να συνέλθουμε από τις ακροβασίες του Sakis, και να «ξεπλύνουμε» τα αυτιά μας από τη πρόσφατη «ανεπανάληπτη»  συναυλία του. 

Εύχομαι πάντα τέτοια, αλλά και στήριξη σε ό,τι το ΚΚΕ θεωρεί εθνική προσπάθεια και στήριξη του Έλληνα, χωρίς κομματικές παρωπίδες και σύνδρομα του παρελθόντος. Ο Περισσός δεν είναι το κέντρο τού κόσμου, θα μπορούσε όμως να είναι το κέντρο τής Ελλάδας. Τουλάχιστον το ΚΚΕ άρχισε σωστά από τον Πολιτισμό.

Με θερμούς χαιρετισμούς στον Θεοδωρακισμό και στον Μίκη Θεοδωράκη , 

Άκης Ε. Κούρκουλος
Πρώην  ραδιοφωνικός παραγωγός (’92-’97)

13 Ιουνίου 2015

Σχόλια