Εορτασμός των 90 χρόνων του Μικη Θεοδωρακη και στην Φινλανδία!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η διάσημη Φινλανδή τραγουδίστρια, Άρια Σαγιονμάα, πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή συναυλίες στην Φινλαδία, τιμώντας τα 90στά  γενεθλια του μεγάλου Έλληνα Μίκη Θεοδωράκη!

Οι συναυλίες-αφιέρωμα της Σαγιονμάα στον Μίκη, άρχισαν στις 11/3 απο το Λάχτι στο Διεθνούς φήμης Sibeliustalo. Στην διαρκεια της συναυλιας, οπου καταχειροκροτήθηκε απο εκατονταδες Φινλανδούς -και οχι μόνο- ερμήνευσε τραγούδια του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη σε πολλές γλώσσες οπως φινλανδικά, γαλλικα, σουηδικά αλλά και ελληνικά! Προβλήθηκαν επίσης και σκηνές απο τη συμμετοχή της διάσημης ερμηνεύτριας σε συναυλίες του  Μίκη Θεωδωράκη στο παρελθόν αλλά και οπτικογραφημένο μήνυμα του προς το κοινό!
 
Συναυλίες θα πραγματοποιήσει, μεταξύ άλλων, στις πολεις  Mikkeli  (15.03.2105), Hämeenlιnna  (17/03), Turkku (19/03), και Helsinki (20/3).

Η Σαγιονμάα συνεργαστηκε με τον Μίκη Θεοδωράκη από φοιτήτρια και "άσημη" ακόμα, ενώ συμμετείχε σε πολλές συναυλιες που έδωσε ο Μίκης σε ολοκληρη την Ευρωπη, αλλά και εκτός Ευρώπης, στη δεκαετία του '70.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.