ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ “ΠΑΡΟΝ της Κυριακής”

Στο σημερινό (11/1/15) φύλλο της, η εφημερίδα “ΤΟ ΠΑΡΟΝ”, πληροφορεί τους αναγνώστες της (δια πέννας Μάκη Κουρή, προφανώς) πως “Το ντόπιο σύστημα που δεν θέλει να έρθει στην εξουσία ο Τσίπρας, ρίχνει στη μάχη τις τελευταίες εφεδρείες του. Επιστράτευσαν τον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος εξαπέλυσε, από το πουθενά, προσωπική επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, κτλ, κτλ......” 

Είναι τραγικό, για έναν τόπο με ιστορία και πολιτισμό σαν τον Ελληνικό, να κυκλοφορούν ελεύθεροι (και μάλιστα να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη) άνθρωποι που έχουν πρωταγωνιστήσει στην λεηλασία του και στην καταστροφή του, εγκαθιδρύοντας στην καθημερινή ζωή της κοινωνίας φασιστικές νοοτροπίες όπως αυτή του “Αυριανισμού”, που σε αγαστή συνύπαρξη με την κομματοκρατία, ρήμαξε τη Χώρα και το κόστος αυτού του ρημαδιού, τώρα πληρώνουμε.....

Και τι μας λέει, σήμερα, από τη φυλλάδα του, ο εκ των πατέρων του Αυριανισμού;

Πως “το ντόπιο σύστημα που δεν θέλει να έρθει στην εξουσία ο Τσίπρας, επιστράτευσε τον Μίκη Θεοδωράκη, διότι δεν θέλει να έρθει στην εξουσία ο Τσίπρας”. 

Ο μεγαλο-παράγων του ντόπιου Συστήματος, που έχει αποδείξει με τη ζωή του, ότι ουδόλως ενδιαφέρεται για το ποιος θα έρθει στην εξουσία, αφού όποιος και να έρθει, αυτός θα έχει το μόνο πράγμα για το οποίο ενδιαφέρεται και για το οποίο ζει, δηλαδή την Κονόμα, εμφανίζεται ως λαϊκός αγωνιστής που ζει για να δει τον Τσίπρα, τον προστάτη των φτωχών και των αδυνάτων, στην Εξουσία.
  
Φυσική είναι η αντίδραση της φυλλάδας, καθώς ο Μίκης Θεοδωράκης έχει κατατάξει στην ίδια κατηγορία τα ΜΜΕ  και τα κόμματα, καθώς στο καθεστώς πολιτικό σύστημα της κοινοβουλευτικής Ολιγαρχίας, το ένα τρέφει το άλλο, προκειμένου ο “κυρίαρχος Λαός” να χάσει πλήρως την κυριαρχία του με την προπαγάνδα του Τύπου και της Τηλεόρασης  να τον κοιμίζει , νανουριζοντάς τον ότι είναι κυρίαρχος, ώσπου το “Σύστημα”, να τον λεηλατήσει και να τον εξουθενώσει, τελείως.

Το “ντόπιο σύστημα”, “αγαπητό” ΠΑΡΟΝ, δεν είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (βουλευτής του οπoίου ήσουνα !!!).

Το “ντόπιο σύστημα”, είναι η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ, η Χ.Α, το ΚΚΕ, το ΠΟΤΑΜΙ, οι ΑΝΕΛ, η ΕΛΙΑ, το ΠΑΡΟΝ, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΤΑ ΝΕΑ, Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, Η ΑΥΓΗ, η ΝΕΡΙΤ, το MEGA , ο SKY, ο ANT1 κλπ, κλπ.

Όλο αυτό το, συγχρονισμένο τέλεια, πακέτο, είναι που έσπρωξε στην αιχμαλωσία των Μνημονίων την Ελληνική κοινωνία και τώρα επιτηρεί την τήρηση των όρων της αιχμαλωσίας αυτής......

Όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως αυτό το πακέτο, με ΣΥΡΙΖΑ στην πρωτοκαθεδρία, θα συνεχίσει και μετά τις εκλογές να κρατά την Ελληνική κοινωνία υπόδουλη στις κατοχικές της δυνάμεις.

Αυτά πιστεύει και λέει ο Μίκης Θεοδωράκης, και τα γεγονότα (δηλαδή η σημερινή κατάντια της κοινωνίας μας) αποδεικνύουν (χωρίς καμία αμφισβήτηση) ότι αυτή είναι η Αλήθεια και όχι αυτή που παρουσιάζει ΤΟ ΠΑΡΟΝ και όλες οι (αμειβόμενες αδρά γι' αυτό) παραπάνω φυλλάδες.  

Γι' αυτό και περιμένουμε την φυσική αντίδραση του φιδιού που ψοφά. Σπαρταρά και τσιμπά....


ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΙΘΩΝ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α

Σχόλια