ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΠΙΘΑΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΣΠΙΘΑ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ / PETITION INDEPENDENT CITIZENS' MOVEMENT -SPITHA

Το επίκαιρο όσο ποτέ ψήφισμα της ΣΠΙΘΑΣ ενάντια στο ξεπούλημα του εθνικού πλούτου της χώρας. Ο πρώτος Έλληνας που το υπέγραψε ήταν ο Μίκης Θεοδωράκης.

 Όσοι συμφωνούμε συνυπογράφουμε το ψήφισμα (με το όνομά μας και όχι ως ανώνυμοι) γράφοντας ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ στα σχόλια αυτής της ανάρτησης! 


Εμείς, οι Έλληνες πολίτες που υπογράφουμε το παρόν ψήφισμα δηλώνουμε ότι:

1. Η τρικομματική τροϊκανική κυβέρνηση (Ν.Δ-ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΔΗ.ΜΑΡ) δεν νομιμοποιείται να εκχωρήσει, ενοικιάσει, εκποιήσει, δεσμεύσει, παραχωρήσει, ιδιωτικοποιήσει, προσφέρει ως εγγύηση ή επιβάλει οποιοδήποτε βάρος, οποιοδήποτε δημόσιο και εθνικό περιουσιακό στοιχείο, επιχείρηση ή ενοχικό δικαίωμα ή δικαίωμα που απορρέει από διεθνείς συνθήκες και συμβάσεις. Το ταμείο αξιοποίησης της Δημοσίας περιουσίας δεν δικαιούται να αποτελέσει το προπέτασμα καπνού για τα σχέδια αυτά της κυβέρνησης. Η διοίκηση του ταμείου και η κυβέρνηση της μειοψηφίας θα είναι υπόλογοι απέναντι στο Λαό.

2. Ως Έλληνες πολίτες, και μόνοι ιδιοκτήτες του Δημόσιου Πλούτου της χώρας και των δικαιωμάτων της που απορρέουν από διεθνείς συνθήκες και συμβάσεις, δεν παραχωρούμε σε κανέναν τα εκ της συγκυριότητας μας επί του δημοσίου και εθνικού πλούτου απορρέοντα δικαιώματα ούτε εξουσιοδοτούμε οποιονδήποτε να τα ασκήσει ανθ’ ημών και ειδικά σε αυτή την περίοδο που η χώρα μας τελεί κάτω από το καθεστώς της Τρόικας και του ΔΝΤ. Θεωρούμε δε, κάθε ενέργεια για την αγοραπωλησία, ενοικίαση, παραχώρηση, ιδιωτικοποίηση, δέσμευση, «αξιοποίηση» ή παραχωρήσει ως εγγύηση ή επιβάλει οποιοδήποτε βάρος του Δημόσιου Πλούτου ή άλλη ενέργεια ομοειδούς αποτελέσματος   ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ για το Λαό και το έθνος. Όποια σχετική πράξη κι αν γίνει ή έχει γίνει θεωρούμε και καταγγέλλουμε ότι είναι άκυρη ως ανυπόστατη και μη γενόμενη.

3. Ως Έλληνες πολίτες δεν παραχωρούμε σε κανέναν το δικαίωμα να πουλήσει, μεταβιβάσει, ενοικιάσει, παραχωρήσει ως εγγύηση ή επιβάλει βάρος, τεμαχίσει σε μετοχές και τις  μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε, την δημόσια περιουσία αφαιρώντας έτσι  τον εθνικό – δημόσιο χαρακτήρα της και στερώντας έτσι από όλο τον ελληνικό λαό την περιουσία του. 

4. Ως Έλληνες πολίτες προειδοποιούμε τον όποιο αγοραστή – ενοικιαστή ότι σε πρώτη ευκαιρία που ο Λαός θα γίνει το Αφεντικό στη χώρα του, όλα όσα πουλήθηκαν, ή ενοικιάστηκαν, εκχωρήθηκαν, δεσμεύθηκαν, παραχωρήθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο, ιδιωτικοποιήθηκαν, προσφέρθηκαν ως εγγύηση ή τους επιβλήθηκε οποιοδήποτε βάρος, θα ξαναγίνουν εθνική περιουσία, και επί ζημία των αντισυμβαλλομένων με την κυβέρνηση και το ταμείο αξιοποίησης της δημοσίας περιουσίας. Έτσι καλούμε τους τυχόν ενδιαφερομένους να μην έρθουν σε οποιαδήποτε συμφωνία με  κανέναν από αυτούς που φέρονται να μας εκπροσωπούν των οποίων τις πράξεις αυτές θεωρούμε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ  ενάντια στο Λαό και  το Έθνος μας και τις καταγγέλλουμε από τώρα ως άκυρες και ανυπόστατες.


Σχόλια

  1. Χρηστος Σωτηροπουλος24 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:51 μ.μ.

    Συνυπογραφω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ-ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συναγωνιστή καλά έκανες και το επανέφερες.
    Προτείνω να τυπωθεί και να μοιράζεται σε κάθε ευκαιρία.

    ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ.

    ΠΑΤΣΙΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνυπογράφω

    Τάσος Σολδάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω συνυπογράψει στα ειδικά "συλλεκτικά βιβλία" που διαθέταμε στο Κίνημα. Επίσης, με την ηλεκτρονική μου υπογραφή επωνύμως στο αντίστοιχο ψήφισμα της ιστορικής ιστοσελίδας της Σπίθας, η οποία επιβάλλεται να ξεκλειδωθεί γιατί είναι ιστορία και θα δικαιώσει τον Μίκη στο μέλλον. Είναι βέβαιο !

    Μαρία Γραικούση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνυπογραφω - Κατραουρας Ηλιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.