Ανάλυση επικαιρότητας



Αγαπητοί μας πρώην συναγωνιστές του Κ.Α.Π - ΣΠΙΘΑ και νυν επιβάτες στο πολυτελές δεύτερης θέσης βαγόνι του συρμού της Ελληνικής Βουλής, με μοναδική φιλοδοξία να μεταπηδήσετε στο πρώτο, το κυβερνητικό βαγόνι του μηχανοδηγού πρωθυπουργού. Τι σημασία έχει αν η πορεία του τραίνου «Ελλάς» θα είναι απολύτως η ίδια, καθώς το τραίνο θα τρέχει επάνω στις ίδιες ράγες και προς την ίδια κατεύθυνση, δηλαδή την βραδεμβούργια πύλη θριάμβου στο Βερολίνο, όπου θα σας υποδεχθούν τραπεζίτες, δανειστές, κυβερνήτες με επί κεφαλής την κ. Μέρκελ;

Όπως μας διδάσκει και ο Κωνσταντίνος Καβάφης, το ταξίδι είναι το παν. Η Κυβέρνηση, τα μεγαλεία, τα μεγάλα μέσα. Με μια λέξη η Δόξα!

Εκείνη τη στιγμή της οριστικής παράδοσης, ο ενθουσιασμός των προστατών μας θα είναι δίκαια μεγάλος, γιατί ποιος άλλος εκτός από ένα κόμμα της Αριστεράς θα είχε φροντίσει καλύτερα για την ομαλή πορεία του τραίνου, αφού θα είχε ήδη αποκοιμίσει το μεγάλο εμπόδιο του ενημερωμένου λαού, που βγαίνει σε πλατείες και δρόμους, που προσπαθεί να μάθει όλη την αλήθεια, ώστε να κινητοποιηθεί, να οργανωθεί και μια μέρα να πάρει τσάπες, τσεκούρια και αξίνες και να αρχίσει να ξηλώνει τις ράγες, έως ότου μπορέσει να βάλει νέες ράγες, ελληνικές, που να οδηγούν στην καρδιά της πατρίδας και όχι στους ξένους τόπους.

Όμως δεν τον αποκοιμίσατε μόνο τον Λαό, ώστε να μην μπορεί να δει το συμφέρον του. Ο ύπνος στον οποίο τον οδηγήσατε είναι τόσο βαρύς, που έπαψε να βλέπει τι γίνεται γύρω του. Πόσα και ποια εγκλήματα μας προσβάλλουν σήμερα… Στη Γάζα, στο Ιράκ, στην Συρία, στον Λίβανο, στην Ουκρανία… Εκείνοι άρχισαν τον διεθνή πόλεμο, την καινούρια παγκόσμια σφαγή, ενώ ο ελληνικός λαός κοιμάται, αφού οι παραδοσιακοί φρουροί της αξιοπρέπειας, της τιμής, της ευθύνης και της διεθνούς αλληλεγγύης έχουν παγιδευτεί από το τραγούδι των Σειρήνων: την κυβερνητική εξουσία. 

Φτάσαμε στο σημείο να καταντήσει η χώρα μας θλιβερός κολαούζος στην εκστρατεία ακόμα και εναντίον της Ρωσίας. Και έτσι να συμβάλει με την παρουσία της στο έργο των δολοφόνων των λαών, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο ελληνικός λαός. Γιατί αυτοί που σήμερα πίνουν το αίμα μας με τον μαλακό τρόπο της οικονομίας, είναι οι ίδιοι που εξοπλίζουν τους δολοφόνους παιδιών στην Γάζα και τους ναζί κυβερνήτες στο Κίεβο και διόλου απίθανο, όταν τους συμφέρει, να είναι έτοιμοι και αδίστακτοι να μας σφάξουν όπως το έκαναν τόσες φορές.

Αλλά και το ΚΚΕ είναι υποτονικό. Δεν αντιδρά όπως άλλοτε απέναντι στα διεθνή εγκλήματα που μας ντροπιάζουν. Εμάς τους Έλληνες πιο πολύ, γιατί υπήρξαμε και είμαστε θύματα των ίδιων πάντοτε διεθνών κύκλων.

Το γεγονός ότι η σημερινή κυβέρνηση τοποθετεί την χώρα μας στην ομάδα των σαρκοβόρων, ντροπιάζει τις ιερότερες εθνικές μας παραδόσεις. Προδίδει τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς που θυσιάστηκαν για τα ιδανικά της Ειρήνης, της Ελευθερίας και της Δικαιοσύνης.

Πρέπει με κάποιο τρόπο να συνέλθουμε. Πρέπει τα σκοτωμένα παιδιά της Γάζας να μας βοηθήσουν να σταθούμε όρθιοι. 

Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές το να είσαι Έλληνας είναι ένα μεγάλο βάρος. Όμως παράλληλα αποτελεί την υψηλότερη τιμή για κάθε άνθρωπο.

Oι συντελεστές του Θεοδωρακισμού
8.8.2014

Σχόλια

  1. Εξαιρετικό κείμενο με το οποίο συμφωνώ σε κάθε του λέξη.
    Ήλθε η ώρα να ξαναβγούμε στις επάλξεις δε νομίζετε;

    Παραμερίστε λοιπόν κάθε αντιδικία, η οποία εκπηγάζει από προσωπικές και όχι από πολιτικές διαφορές, με όσους παραμένουν πιστοί στην ιδεολογία της Σπίθας και ελάτε να επανατοποθετηθούμε στα πράγματα και να επανεκκινήσουμε τον αγώνα.

    Όσο παραμένουμε μόνοι μας, αποξενωμένοι και απομονωμένοι από τις πολιτικές εξελίξεις τόσο θα βαθαίνει το σκότος μέσα στο οποίο έχει ρίξει την πατρίδα μας το πολιτικό σύστημα.

    Είμαστε οι συνεχιστές του μεγάλου Εαμικού οράματος για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία.
    Η υλοποίηση το Εαμικού οράματος αναβλήθηκε, δεν ματαιώθηκε.

    Χρέος σας είναι ένα κάλεσμα σε όσους δεν υπέκυψαν στις "Σειρήνες" του συστήματος και εξακολουθούν να πιστεύουν στην ιδεολογία της Σπίθας.

    Η υλοποίηση του οράματος της Σπίθας αναβλήθηκε δεν ματαιώθηκε ούτε μια στιγμή.

    Και αυτό το αποδεικνύει το παρόν κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ σε κάθε λέξη.

    Νατάσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.