ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΙΘΩΝ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ




Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΙΘΩΝ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α θεωρεί ότι οι επερχόμενες Δημοτικές-Ευρωεκλογές σε συνθήκες κατοχής και συνταγματικής εκτροπής, με Σύνταγμα που ορίζει τη Δημοκρατία και συνάμα την καταργεί, με χειραγωγημένα και διαπλεκόμενα ΜΜΕ που κατευθύνουν και θολώνουν την πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα του ελληνικού λαού, δεν αποτελούν στοιχείο ανατροπής του πολιτικού συστήματος και ελλοχεύουν κίνδυνο παγίδας και τελικά εκτόνωσης της διαμορφωμένης οργής των Ελλήνων πολιτών.

Για εμάς, η μόνη συλλογική λύση είναι η οργανωμένη αντίσταση, που θα επιτευχθεί με τη δημιουργία Μετώπου και θα γίνει μόνο μέσα από τα σπλάχνα του Ελληνικού λαού, με προτάγματα την Εθνική Ανεξαρτησία, την Ανατροπή της κατοχικής και δοσίλογης κυβέρνησης και εν τέλει την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Οποιαδήποτε ρήγματα του συστήματος που θα δημιουργηθούν από γνήσιους λαϊκούς αγώνες, που γίνονται από τους πολίτες, θα μας βρουν αλληλέγγυους και υποστηρικτές.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.