Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ιστοσελίδες ΤΟΥ Μίκη Θεοδωράκη και ιστοσελίδες ΓΙΑ τον Μίκη Θεοδωράκη

                         
Αγαπητοί αναγνώστες,
Παραθέτουμε κάποιες πολύ σημαντικές ιστοσελίδες και ιστολόγια που αφορούν στον Μίκη Θεοδωράκη και το έργο του. 

Αυτές οι ιστοσελίδες έχουν δημιουργηθεί με μεγάλη αγάπη, μεράκι και αφοσίωση. 

Πρέπει να γίνουν τα "Ευαγγέλια" μας . Πρέπει να διαδοθούν.


1) Η προσωπική επίσημη ιστοσελίδα του Μίκη Θεοδωράκη είναι η εξής:


Σε αυτήν την καταπληκτική ιστοσελίδα θα βρείτε τα πάντα που αφορούν τον Μίκη Θεοδωράκη και το έργο του, στο σύνολό του. Επίσης έχετε την δυνατότητα να ακούσετε δωρεάν σχεδόν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το μουσικό του έργο, το οποίο βρίσκεται κατηγοριοποιημένο με τρόπο άψογο. Πρόκειται για μια σπουδαία πολιτιστική προσφορά του ίδιου του Μίκη Θεοδωράκη, προς ολόκληρη την ανθρωπότητα.

2) Η επίσημη ιστοσελίδα ΓΙΑ τον Μίκη Θεοδωράκη από τον προσωπικό φίλο, βιογράφο και συνεργάτη του Μίκη Θεοδωράκη, τον Guy Wagner.


Η εν λόγω ιστοσελίδα είναι διεθνής, με τεράστιο αναγνωστικό κοινό και επισκεψιμότητα σε ολόκληρο τον κόσμο, μεταφρασμένη σε 3 γλώσσες.

3) Φτάνουμε σε άλλη μια κορυφαία ιστοσελίδα, την ιστοσελίδα των φίλων του Μίκη Θεοδωράκη στην Κρήτη.


Εκεί θα βρείτε πλουσιότατο υλικό από κείμενα, συνεντεύξεις, αναλύσεις, άρθρα και δηλώσεις.

4) Η ιστοσελίδα του φίλου του Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργου Λογοθέτη. 


Πρόκειται για μια ιστοσελίδα διαμάντι. Είναι αφιερωμένη στο σπουδαίο βιβλίο που έγραψε ο Γιώργος Λογοθέτης για τον Μίκη Θεοδωράκη "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ". Εκεί θα βρείτε πλούσιο υλικό για το βιβλίο και για το σπουδαίο οπτικοακουστικό ντοκιμαντέρ που δημιούργησε ο Γιώργος Λογοθέτης "ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ" και είναι βασισμένο στο κορυφαίο έργο του Μίκη Θεοδωράκη "ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ".

5) Η επίσημη ιστοσελίδα της Λαϊκής Ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης. Μια ιστοσελίδα που έχει τεράστιο υλικό, μουσικό και πολιτικό. Ενημερωμένη πλήρως με όλες τις δραστηριότητες της σπουδαίας αυτής ορχήστρας.


6) Ένα ιστολόγιο που δημιούργησαν φίλοι του Μίκη Θεοδωράκη, διοχετεύοντας προς το κοινό τα 1000 τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη δωρεάν για κατέβασμα, χωρισμένα σε 52 cd's. Ο Μίκης Θεοδωράκης "ευλόγησε" αυτήν την σπουδαία κίνηση και πρωτοβουλία, η οποία αποτελεί επίσης μια σημαντική πολιτιστική προσφορά προς ολόκληρη την ανθρωπότητα.


7) H ιστοσελίδα των Λαμπράκηδων. Ένας διαδικτυακός χώρος μνήμης. Μια ιστοσελίδα ΦΑΡΟΣ! Την δημιούργησε με αγάπη και μεράκι και την διαχειρίζεται ο πιστός φίλος και συναγωνιστής του Μίκη Θεοδωράκη, Τάκης Παληός. 


8) Η ιστοσελίδα με το αρχείο του Μίκη Θεοδωράκη στην μεγάλη μουσική βιβλιοθήκη της Ελλάδας, Λιλιαν Βουδούρη.


Αγαπητοί φίλοι, 
Είναι βέβαιο οτι έχουμε ξεχάσει κι άλλες ιστοσελίδες που είναι αφιερωμένες στον Μίκη Θεοδωράκη. Παρακαλούμε τους αναγνώστες που γνωρίζουν κάποιες απο αυτές, να τις γράψουν στα σχόλια ώστε η λίστα αυτή να συμπληρωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Διευκρινίζουμε οτι μέσα στις ιστοσελίδες που αφορούν τον Μίκη Θεοδωράκη είναι και οι 100άδες ιστοσελίδες και ιστολόγια των ΣΠΙΘΩΝ. Όλες πολύ σημαντικές, πρωτοπόρες και αγωνιστικές. Για αυτές χρειάζεται ξεχωριστή αφιερωματική ανάρτηση και δεσμευόμαστε να την κάνουμε σύντομα.

Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού

Σχόλια