ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ "ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΗΣ" ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ




Αγαπητοί αναγνώστες,

Ολόκληρο το ανεκτίμητης αξίας συγγραφικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη "ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΗΣ", βρίσκεται πλέον αναρτημένο στο ιστολόγιό μας, χωρισμένο σε 7 μέρη, ακριβώς όπως και στο κανονικό βιβλίο.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που εκδόθηκε την εποχή της μεταπολίτευσης, το 1976 και πλέον είναι εξαντλημένο και πάρα πολύ σπάνιο και δυσεύρετο.


Τα 7 links του βιβλίου είναι τα παρακάτω. 







Παρακαλούμε θερμά όλους να το διαδώσουν με κάθε τρόπο και να το μοιράσουν εκτυπωμένο ή σε ηλεκτρονική μορφή, σε φίλους και γνωστούς ώστε να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερα σπίτια.

Σταδιακά θα διοχετεύσουμε στο διαδίκτυο και άλλα, πολύ σημαντικά συγγραφικά έργα του Μίκη Θεοδωράκη, τα οποία δυστυχώς υπήρξαν "θύματα" της άτυπης, υποχθόνιας λογοκρισίας που υφίσταται συνολικά το έργο του Μίκη Θεοδωράκη, ανεξαρτήτου εποχής και ανεξαρτήτου εξουσίας που είναι στα πράγματα...

Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού / Theodorakism

Σχόλια

  1. Ευγνωμοσύνη για αυτήν την προσφορά και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανεπαισθήτως...παρά τις υποκρισίες ο Μ.Θ. ήταν για κάθε εξουσία ο Αλλος ,ο ξενος , που τους τρόμαζε και έστηναν τριγύρω τείχη. Ανεπαισθήτως... Ευχαριστούμε για τη ρωγμή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί αναγνώστες, εμείς σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση. Έχουμε χρέος να διαδώσουμε το έργο του μεγάλου μουσαγέτη του έθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.