Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

«Ένα Φεγγάρι Αλλόκοτο»: Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο Μαρκόπουλο ΜεσογαίαςΜία μοναδική μουσική Εκδήλωση με τίτλο: «Ένα Φεγγάρι Αλλόκοτο», Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, στην Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου.
Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στην Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, στις 31 Ιουλίου 2016 και ώρα 9:00 το βράδυ, σε μία μοναδική μουσική εκδήλωση με τίτλο: «Ένα Φεγγάρι Αλλόκοτο».

Ένα αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, με την αισθαντική φωνή της Καλλιόπης Βέττα και τα μαγικά χέρια του συνθέτη Γιάννη Κ. Ιωάννου, τη συμμετοχή δύο ακόμη μουσικών, καθώς και ηθοποιών και μελών του Θεάτρου «ΠΕΡΙΑΚΤΟΙ».

Κατέχοντας καλά την τέχνη, πώς να συγκινεί και να μαγεύει, η Καλλιόπη Βέττα έχει ερμηνεύσει στην καριέρα της, τραγούδια σημαντικών δημιουργών, με τρόπο που ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη των επανεκτελέσεων των τραγουδιών, τόσο του Μίκη Θεοδωράκη, όσο και πολλών άλλων συνθετών. Δίκαια κατέχει μια θέση, ανάμεσα στις μεγάλες Ελληνίδες ερμηνεύτριες.

Ο Γιάννης Κ. Ιωάννου, γνώστης των μυστικών, της μουσικής του Μίκη, με τις ενορχηστρώσεις-διασκευές του, φωτίζει κι άλλες πλευρές των αγαπημένων μας τραγουδιών. Σαν συνθέτης κι ενορχηστρωτής, μερικών από τα σημαντικότερα τραγούδια της ελληνικής τραγουδοποιίας, ξέρει να αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρίσματα μέσα από τις ερμηνείες της Καλλιόπης Βέττα επί σκηνής, παίζοντας πιάνο και τραγουδώντας μαζί της.

Η κα Βέττα και ο κος Ιωάννου, θα είναι πλαισιωμένοι, από δύο ακόμα εκλεκτούς Μουσικούς, τον Θανάση Βασιλά στο Μπουζούκι και τον Φώτη Μυλωνά στο Μπάσο/Φλάουτο, καθώς και από ηθοποιούς και μέλη του Θεάτρου «ΠΕΡΙΑΚΤΟΙ», που θα διαβάσουν κείμενα από την “πένα” και τη ζωή του Μίκη.

Σας περιμένουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.