Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΔελτίο Τύπου

Το 5ο Γυμνάσιο Ρόδου και το 4ο Γυμνάσιο Ρόδου συνδιοργανώνουν, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, την παράσταση  μουσικής & λόγου: «Να θυμηθείς το όνειρό μου», για να τιμήσουν τα 90α γενέθλια του Μίκη Θεοδωράκη.

Τη θεατρική και μουσική διδασκαλία των μαθητών έχουν αναλάβει αντίστοιχα η καθηγήτρια κυρία Ελένη Αναγνώστου ΠΕ 02 (4ο Γυμνάσιο Ρόδου) και ο καθηγητής κ. Γεώργιος Τσακανιού ΠΕ 16 (5ο Γυμνάσιο Ρόδου). Τις εικαστικές δημιουργίες των μαθητών έχουν επιμεληθεί οι καθηγήτριες κ. Ευδοκία Μαυροπούλου ΠΕ 08 (5ο Γυμνάσιο Ρόδου) και η κ. Καθολική Τοκούζη ΠΕ 08 (4ο Γυμνάσιο Ρόδου).

Στην εκδήλωση μαζί με τους μαθητές θα συμμετέχουν και οι καταξιωμένοι Ροδίτες καλλιτέχνες κ. Αγαπητός Πάχος στο τραγούδι και την κιθάρα και ο κ. Βασίλης Καράμαλης στο μπουζούκι.

Την επιστημονική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει η μουσικολόγος, εκπαιδευτικός και μέλος του επιστημονικού προσωπικού του ΙΕΠ, Δρ. Καλλιόπη Στίγκα, η οποία και θα πραγματοποιήσει εισαγωγική ομιλία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 στις 5.30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου Γυμνασίου Ρόδου. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.