"Ζορμπάς" στο Λιντζ της Αυστρίας!


Με μεγάλη μας χαρά, προωθούμε το μήνυμα του κου Κωνσταντίνου Δημηνάκη, διευθυντή της ορχήστας "Orpheus Kammerorchester" της Βιέννης, σχετικά με την επερχόμενη παρουσίαση του έργου "Ζορμπάς" (7 Νοε 2015), στο Λιντζ της Αυστρίας!


Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού/Theodorakism


Αγαπητοί κ. συντάκτες του "Θεοδωρακισμού",

ονομάζομαι Κωνσταντίνος Δημηνάκης και είμαι ο διευθυντής της ορχήστρας δωματίου Ορφέας Βιέννης (Orpheus Kammerorchester Wien).
Με το παρόν μήνυμα ήθελα να σας ενημερώσω για την επερχόμενη συναυλία της ορχήστρας μας στο Linz της Αυστρίας στις 7 Νοεμβρίου στο περίφημο Brucknerhaus. Εκεί θα παρουσιάσουμε ολόκληρο το έργο του Μίκη "Ζορμπάς" με συντελεστές την Orpheus Kammerorchester Wien υπό την διεύθυνσή μου, την χορωδία Brucknerchor-Linz, την χορωδία Αγ.Ιωάννης ο Χρυσόστομος Θεσσαλονίκης και σολίστ την μέτζο-σοπράνο Έλσα Γιαννουλίδου. 


Είναι μεγάλη η τιμή της ορχήστρας μου, που βάση της αποτελούν έλληνες μουσικοί της Βιέννης, να παίξουμε ένα τόσο βαρυσήμαντο έργο της ελληνικής μουσικής και ιδιαίτερα σε έναν τόσο σημαντικό χώρο όπως είναι το Μέγαρο Μουσικής Brucknerhaus του Linz/Αυστρίας. 

Θα χαιρόμασταν εγώ και οι συνεργάτες μου με την προβολή της συγκεκριμένης συναυλίας μέσω της ιστοσελίδας σας. Δεσμεύομαι και για την αποστολή οπτικοακουστικού υλικού από την βραδιά. Πιστεύω πως ανάλογες κινήσεις του ελληνισμού της Διασπάορς, θα πρέπει να τυγχάνουν προβολής στις μέρες μας.

Βρίσκομαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Με τιμή,

Κωνσταντίνος Δημηνάκης
Διευθυντής Ορχήστρας

Ο Κωνσταντίνος Δημηνάκης

Η Έλσα Γιαννουλίδου

Η ορχήστρα Orpheus

Η Χορωδία Νέων Αγ.Ι.Χρυσοστόμου

Σχόλια