Οι κινητοποιήσεις των αγροτών, πρέπει να γίνουν κινητοποιήσεις ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Ως εδώ και μη παρέκει.
Όσο καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια,
θα μας σταυρώνουν ύπουλα, συνεχώς και πιο βασανιστικά,
στο σταυρό του μαρτυρίου μας.


Οι κινητοποιήσεις των αγροτών, πρέπει να γίνουν κινητοποιήσεις ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Έξω και πέρα από κάθε κομματική ανάμιξη.

Οι αγρότες, όπως και οι εκπαιδευτικοί, οι επαγγελματίες, οι στρατιωτικοί, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι και κάθε άλλος πληττόμενος κλάδος, πρέπει να έχουν ήδη καταλάβει πως τα Πασοκικά και Νεοδημοκρατικά Μνημόνια (ντυμένα τώρα με τη στολή παραλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ) δεν χτυπούν μόνον τον δικό τους κλάδο, αλλά χτυπούν αδυσώπητα και όλους τους άλλους κλάδους, κάθε Ελληνική οικογένεια, όλη την Ελληνική κοινωνία.

Και δεν τη χτυπούν “για το καλό της”, αλλά για το καλό των δανειστών τής κομματοκρατίας, που είναι ο μόνος κλάδος που ευημερεί, μέσα στα ερείπια και στον γενικό ορυμαγδό που αυτή, αποκλειστικά, δημιούργησε.

Όλοι παρακολουθούμε εμβρόντητοι, το πολιτικό σύστημα της Χώρας (κόμματα, Βουλή, Κυβέρνηση) να οδηγεί την Ελλάδα και την κοινωνία της να χάνει, όλο και περισσότερο, την Αυτοδιάθεσή της και την κυριαρχία της επί του εαυτού της.

Βλέπουμε την κοινωνία μας, υπό την επιτήρηση του πολιτικού συστήματος, να καταστρέφεται οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να σωθεί το διεθνές Τραπεζο-Χρηματιστηριακό σύστημα, ενώ υπάρχουν διεθνείς νομικές πρόνοιες που δεν επιτρέπουν αυτή την καταστροφή !!!

Δεν μπορεί να βλέπουμε αδιάφορα την, κατ' αυτόν τον τρόπο, αρπαγή της ζωής των παιδιών μας. Έχουμε ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ προς αυτά, προς το μέλλον της Πατρίδας.

Και, όλοι ξέρουμε πως Πατρίδα, χωρίς Αυτοδιάθεση και Δημοκρατία, δεν υπάρχει.

Η εικόνα είναι, πλέον, καθαρή: Ή (οι Έλληνες) θα γίνουμε, πάλι, το αφεντικό στη Χώρα μας, ή θα αποδεχθούμε τη μοίρα των υπόδουλων στους δανειστές μας, όπως την έχει αποδεχθεί σύσσωμο το καθεστώς πολιτικό σύστημα.

Οι κινητοποιήσεις των αγροτών, πρέπει να γίνουν κινητοποιήσεις ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Έξω και πέρα από κάθε κομματική ανάμιξη. 

Με μόνο πρόταγμα (σ' αυτή τη φάση) αυτό που φοβίζει όσο τίποτε άλλο τους δυνάστες μας και τα τσιράκια τους: “ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ, ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ”.

Ως εδώ και μη παρέκει.
Όσο καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια,
θα καρφώνουν ύπουλα την Ελλάδα μας,

συνεχώς και πιο βασανιστικά, στο σταυρό του μαρτυρίου της.




Σχόλια

  1. "Θα μας σταυρώνουν ύπουλα" ... σας στέλνω αυτά που αμεσως διαβαζετε, και κρίνετε, σεβαστοί συναγωνιστές, τι αισχρα παιχνίδια παιζονται στα παρασκηνια από τα αθύρματα των διεθνών ληστών - δολοφόνων .
    Διαβαζω στον τυπο (ΕΘΝΟΣ) ότι η πρωην προεδρος της Βουλης κ. Κωνσταντοπουλου εζητησε από το γνωστο λομπυ της ΕΕ "Φιλοι της Ευρώπης" (ποιοι είναι σε σημειωση στο τελος) , να μιληση και αυτή σε προχθεσινη τους συνδιασκεψη,πράγμα το οποίο εκαναν δεκτο μετα από θετική εισηγηση της γνωστής εγκάθετης των τοκογλυφων - δυναστων μας κ. Διαμαντοπούλου Κατά δε το επισημο δελτιο των "Φιλων της Ευρ." ,,αναρτημενο στην ιστοσελιδα τους, ειπε ότι "η Ευρωπη για να ξανακερδιση την δημόσια εμπιστοσύνη,πρεπει να ξανακερδιση την δημογραφικη της ψυχη" .Επισης, ειπε ότι "Για να ξανακερδιση την εμπιστοσύνη των λαών της,πρέπει να επανέλθη στο να εμπιστεύεται τους λαούς της και στο να τους σέβεται" [ 3. For Europe to regain public trust, it has to regain its demographic soul” said Zoe Konstantopoulou, former speaker of the Greek Parliament. “To regain the trust of the people, it should go back to trusting its people and to respecting them.”- αντιγραφω και το πρωτοτυπο για να μην ισχυρισθούν καποιοι ότι τα γραφω από το μυαλο μου].Τα πραγματα λοιπόν οσημέραι θα αποκαλύπτονται - οσο κι αν οι "ενδιαφερόμενοι" προσπαθησουν να τα αποκρυψουν- σε ολες τους τις διαστασεις, τραγικες και κωμικες ...Ποιοι είναι οι "Φιλοι της Ευρώπης από την εφημ. "ΠΟΝΤΙΚΙ" ,31.7.2010 :[...] 1. Ότι το think tank «Φίλοι της Ευρώπης», στο οποίο συμμετέχουν ως εταίροι και συνεργάτες εταιρείες όπως η Coca Cola, οι μεγαλύτεροι πετρελαϊκοί και φαρμακευτικοί κολοσσοί, αλλά και το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα, καθώς και… η ίδια η Κομισιόν, αρνείται να εγγραφεί στο μητρώο των λόμπι, αλλά εξακολουθεί να έχει επίσημη συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. " . Άλλο ένα λοιπόν ολοζώντανο παράδειγμα του πώς ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ από τα σκοτεινα "λομπυ" του διεθνους Μιλιταριστικου-χρηματιστικού Συμπλέγματος οι μελλοντικοι "ηγετες λαικων κινηματων" ,τη ζωντανη επιβεβαιωση της σπαρακτικής δικης σας κραυγης .Αρχιζει λοιπόν να, εξηγείται ακομη καλύτερα η άγρια και χαμερπής επίθεση των γνωστών κυκλων της "εκλογικής συμμετοχής υπο οιουσδηποτε ορους" ,κατά του Μίκη και των Σπιθών,που προειδοποιησαν και πρωτοστατησαν στην κινηση υπερ της αποχής από τις εκλογες -φαρσα...Οι νοούντες,νοείτωσαν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.