Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ-ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Τα πρώτα πλάνα από τη συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του Ιδρυτή της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών-Σπίθα, Μίκη Θεοδωράκη, είδαν πριν λίγο το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο, ακούγεται ο Αλέξης Τσίπρας να λέει προς τον Μίκη Θεοδωράκη: “Σαν παλιός πολεμιστής ξέρεις ότι στις μάχες χρειάζεται στρατηγική και μυαλό. Πρέπει να κάνεις και ελιγμούς. Μη πέσεις στη φάκα του αντιπάλου», για να του απαντήσει ο Μίκης Θεοδωράκης: "Την αράχνη! Προσοχή στην αράχνη".

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την έκπληξή του για τη "πλατιά, εθνική, λαϊκή ενότητα", την οποία όπως είπε δε τη περίμενε, ενώ ο Μίκης Θεοδωράκης του ανέφερε, πριν κλείσουν οι κάμερες και συνεχίσουν τη κουβέντα, ιδιωτικά: "Το ΟΧΙ στο ΝΙΕΝ, που ανέφερα στο άρθρο μου, είναι εφικτό τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Θα το συζητήσουμε μετά...”.

Οι Συντελεστές του Θεοδωρακισμού/Theodorakism
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.