Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

Μίκης Θεοδωράκης: Έφηβος ετών 89!


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!

"μου μιλάτε για κείνον
σαν να ήτανε κάποιος
όπως όλοι εμείς
κάποιος μέσα στο πλήθος."

Αγαπητοί συνέλληνες και φίλοι του Μίκη Θεοδωράκη και του Θεοδωρακισμού,

Αγαπητοί πολίτες όλου του κόσμου,

Σήμερα ο Μίκης Θεοδωράκης κλείνει τα 89 του χρόνια. Του ευχόμαστε απ' τα βάθη της καρδιάς και της ψυχής μας να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά! Να συνεχίσει να δημιουργεί πνευματικά έργα και να συνεχίσει να φωτίζει με την σκέψη και την παρουσία του ολόκληρη την Ελλάδα, ολόκληρο τον Ελληνικό λαό και ολόκληρη την οικουμένη!

Οι ζοφερές εποχές που διανύουμε και απ' ότι φαίνεται θα συνεχίσουμε να διανύουμε και σαν έθνος αλλά και σαν ανθρωπότητα ολόκληρη, καθιστούν επιτακτική την ενεργή παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη και στην πολιτική και στην κοινωνία και στον πολιτισμό και στην μαχόμενη σκέψη! Τώρα τον έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Και δεν το λέμε για τους τύπους λόγω της ημέρας, αλλά το εννοούμε και το πιστεύουμε βαθιά!

Μόνον ο Μίκης Θεοδωράκης και η Θεοδωρακική σκέψη μπορούν να φέρουν την Αρμονία απέναντι στο σημερινό Χάος και μόνον ο Μίκης Θεοδωράκης και η Θεοδωρακική σκέψη μπορούν να φέρουν το Φως απέναντι στο σημερινό Σκοτάδι!

Χρόνια πολλά και καλά αγαπημένε μας Μίκη και χρόνια πολλά σε ολόκληρη την οικογένειά σου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.