Με συγκίνηση υποδέχτηκε το Φεστιβάλ τον Μίκη Θεοδωράκη (VIDEO - ΦΩΤΟ)

43ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»


Με τους ήχους της Ρωμιοσύνης «υποδέχτηκε» το 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, στον οποίο ήταν αφιερωμένη η πρώτη συναυλία χθες της Κεντρικής Σκηνής. Όταν κατέφτασε στο χώρο ο Μ. Θεοδωράκης ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Τον υποδέχτηκαν ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Νίκος Αμπατιέλος. Πλήθος κόσμου στη συνέχεια, με μεγάλη συγκίνηση τον προσέγγιζε για να του σφίξει το χέρι, να του μιλήσει, να του εκφράσει το θαυμασμό του, το «ευχαριστώ» του για το τεράστιο έργο που μας έχει αφήσει τραγουδώντας και υμνώντας τους αγώνες του λαού μας.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έδωσε στον Μ. Θεοδωράκη ένα τριαντάφυλλο και ο Νίκος Αμπατιέλος τις 4 μπροσούρες της ΚΝΕ «Αλήθειες και ψέματα για το Σοσιαλισμό».


Από την πλευρά του ο Μ. Θεοδωράκης έδωσε στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ το βιβλίο του «Μονόλογοι στο λυκαυγές».


Από τα μεγάφωνα καλωσορίζουν την αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, που παραβρίσκεται στο χώρο της κεντρικής εξέδρας και προσθέτουν: «Χαρά μας να είναι στο Φεστιβάλ και ο Μ. Θεοδωράκης, η παρουσία του οποίου μας τιμά ιδιαίτερα».


Πηγή: http://www.902.gr

Σχόλια