ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΠΙΘΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ "ΣΙΑΟ"



Η Σπίθα Περάματος ΣΙΑΟ, στηρίζει απόλυτα την ΣΠΙΘΑ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ - Ν.ΚΟΣΜΟΥ "Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ" και καταγγέλλουμε με την σειρά μας την προσπάθεια υπονόμευσης και διάλυσης - ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ - συνολικά του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΙΘΩΝ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. 

Απευθυνόμενοι στους συναγωνιστές των Σπιθών του Δικτύου,τους καλούμε να συνεχίσουμε αταλάντευτα καί πιό εντατικά τη σπορά της ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, θεωρητικά και πρακτικά, ώστε να ενημερώνεται ο Λαός μας σωστά, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στίς ξεπερασμένες πρακτικές "φίλων" καί εχθρών.

ΣΠΙΘΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ''ΣΙΑΟ''

02/03/2017


Σχόλια

  1. Ολοι μαζι μια γροθια...αυαλαντευτοι..μεχρι να δουμε την Πατριδα μας Λευτερη!!!!
    ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου Σπίθα ΣΙΑΟ!
    Μαζί σου, όλοι μαζί οι πραγματικοί Σπιθιστές που ποτέ δεν εξευτελήσαμε τα πιστεύω μας αντίθετα με κάποιους που το μόνο που σκέφτονται είναι να κάνουν ΚΑΡΙΕΡΑ πάνω στο όνομα του Μίκη! Αρνούμενοι να αποκτήσουν δικό τους όνομα όπως ο Μίκης το ζήτησε, σημαίνει πως είναι ανίκανοι και αδύναμοι για το παραμικρό! Δυστυχώς μας πολεμούν για να αποκτήσει νόημα η ζωή τους! Μεγάλη υπόθεση για μας. Αλλά να ξέρουν πως ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται γι΄αυτό ας σταματήσουν να κουράζονται και να έχουν αυταπάτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.