ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΠΙΘΑΣ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ - Ν.ΚΟΣΜΟΥ"Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ"



Η Σπίθα Κουκακίου - Ν. Κόσμου "Καραϊσκάκης" δηλώνει και καταγγέλλει τα εξής:

Τελευταία βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια εμπλοκής μέλους της Σπιθας μας, από άτομα τα οποία ο ίδιος ο Μίκης Θεοδωράκης έχει παλαιότερα κατονομάσει, ως υπαίτιους της διάλυσης του Κινήματος και της περιθωριοποίησης και χειραγώγησης  του ιδίου, με σκοπό την δημιουργία ψευδεπίγραφου κινήματος και μάλιστα με το όνομα ΣΠΙΘΑ, που τελικά θα εγκλωβίσει και θα αποπροσανατολίσει τον αγωνιζόμενο Ελληνικό Λαό που θέλει να συστρατευθεί με τον Μίκη Θεοδωράκη και να αγωνιστεί για την λευτεριά της Πατρίδας!!

Δεν είναι εξάλλου τυχαίο, ότι αυτό έρχεται μετά και την τελευταία δήλωση του για την νέα μορφή του Κινήματος.

Όπως έξαλλου δήλωσε, στο όραμα του για το μοντέλο της σύγχρονης Σπιθας, ένα από τα βασικά της συστατικά, είναι το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΙΘΩΝ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. !!

Βασική τους λοιπόν επιδίωξη είναι η προσπάθεια σπίλωσης συναγωνιστών που ανήκουν στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΙΘΩΝ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α., με σκοπό την απαξίωση του και τελικά την κατάργηση του, γιατί γνωρίζουν ότι ουδέποτε τα άτομα αυτά δεν  θα συμπορευτουν μαζί μας, μιας και ξέρουμε τον ύποπτο ρόλο που υπηρέτησαν και υπηρετούν.

Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι  η Σπίθα μας έχει στοχοποιηθεί  για την συνολική αγωνιστική της παρουσία και  μετά και την τελευταία της προσπάθεια δημοσιοποίησης των θέσεων του Μίκη Θεοδωράκη και του Δικτύου Σπιθών "ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α" με επαναλαμβανόμενες εβδομαδιαίες εκπομπές στην ΕΡΤ-ΟΠΕΝ.

Δηλώνουμε λοιπόν, καταρχήν, ότι κανένα μέλος μας δεν έχει ανάμιξη σε όλη αυτήν την φημολογία. 

Είναι μια κανονική προβοκάτσια !!

Δηλώνουμε  σε όλους αυτούς ότι θα μας βρουν απέναντι τους.

Καλούμε σε συσπείρωση και  εγρήγορση όλων των Σπιθων του ΔΙΚΤΥΟΥ Σπιθών "ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α" και συστράτευση στον μεγάλο αγώνα του Μίκη Θεοδωράκη και της Σπίθας!!

Συνεχίζουμε ακούραστα για την επίτευξη του στόχου του ΔΙΚΤΥΟΥ για την δημιουργία του πολυπόθητου Πανελλήνιου Λαϊκού Πατριωτικού και Δημοκρατικού Μετώπου.

ΣΠΙΘΑ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ Ν.ΚΟΣΜΟΥ "Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ"

Αθήνα
21 Φλεβάρη 2017

Πηγή: http://diktioellada.blogspot.co.ke/2017/02/blog-post_22.html

Σχόλια

  1. Σπίθα Νέας Ιωνίας "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ"21 Μαρτίου 2017 στις 1:06 μ.μ.

    Η Σπίθα Νέας Ιωνίας "Αλέξανδρος Παναγούλης" εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στους συναγωνιστές της Σπίθας Κουκακίου - Ν. Κόσμου "Καραϊσκάκης".

    Η πολύχρονη συμπόρευσή μας στα πλαίσια της Κ.Α.Π. υπό τον Ηγέτη μας Μίκη Θεοδωράκη, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης κινήτρων και πράξεων.

    Γνωριζόμαστε καλά πλέον μεταξύ μας καί δεν χρειάζεται καμμία εξειδικευμένη παρατήρηση για να κατανοηθεί το γεγονός, ότι κάποιοι όψιμοι "συναγωνιστές" εμφανίζονται στο προσκήνιο μόλις η ΣΠΙΘΑ πάει να γίνει πυρκαγιά!

    Γνωρίζουμε όλους αυτούς που λειτούργησαν καί προσπαθούν να ξαναλειτουργήσουν σήμερα ξανά, είτε ως “Δούριοι ίπποι”, είτε ως “χρήσιμοι ηλίθιοι”.



    "Οι εξουσίες σήμερα χαϊδεύονται σαν
    ερωτιάρες γάτες πάνω στις στέγες μας
    οι πρόεδροι ανταλλάσσουν επισκέψεις
    οι πατριάρχες πάλι ενθρονίζονται
    κάτω από τα νόμιμα κάδρα σας μας περιπαίζουν.
    Εγώ έχω μέσα στη θύμησή μου
    την ώρα που ανέβαινε το πλήθος στις σκάλες
    με τη φωτιά.." M.Kατσαρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.