Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Σε ρυθμούς Ζορμπά οι Κολομβιανοί τον Δεκέμβριο!

Μπαλέτο Ζορμπάς, Καλλιμάρμαρο Στάδιο 2014
Το σημαντικότερο και πιο επιτυχημένο ελληνικό μπαλέτο στην ελληνική ιστορία και ενός εκ των κορυφαίων στη παγκόσμια, που ένα ελληνόπουλο 20 ετών το 2014, το είδε να παίζεται στην χώρα του για πρώτη φορά (βλ. ανάρτηση: 30/6/2014), θα παρουσιαστεί τον τρέχοντα μήνα στην πρωτεύουσα της Κολομβίας!

Για τέσσερις (4!) παραστάσεις, το "Μπαλέτο Ζορμπάς" στη Μπογκοτά της Κολομβίας με την συμφωνική ορχήστρα της Μπογκοτά και τα μπαλέτα της Χιλής.

Μία μουσικοχορευτική παράσταση, εφάμιλλη των μεγαλύτερων κλασσικών μπαλέτων, την οποία στη χώρα μας παρακολούθησαν πριν δύο χρόνια, δέκα χιλιάδες "διψασμένοι" επισκέπτες στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο). Δέκα χιλιάδες επισκέπτες στην Αθήνα για μία παράσταση, σε διάστημα 20 χρόνων.

Την στιγμή, που το συγκεκριμένο μπαλέτο, παρουσιάζεται σχεδόν κάθε μήνα σε κάποια μεγάλη πόλη της Υφηλίου και που μέχρι σήμερα το έχουν παρακολουθήσει εκατομμύρια θεατών, από το 1990 και την πρεμιέρα του στη Βερόνα της Ιταλίας με τον μεγάλο Βλαντιμίρ Βασίλιεφ στον ρόλο του Ζορμπά!

Τα περαιτέρω σχόλια περιττεύουν...

Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού/Theodorakism


Mikis Theodorakis
Zorbas

(Original Version)
Performance type: scenic
Orchestra: Orquesta Filarmónica de Bogotá
Conductor: José Luis Domínguez
Dates
8. December 2016 Bogotá (Columbia), Teatro Mayor — 17:00
9. December 2016 Bogotá (Columbia), Teatro Mayor — 17:00
10. December 2016 Bogotá (Columbia), Teatro Mayor — 17:00
11. December 2016 Bogotá (Columbia), Teatro Mayor — 17:00

Πηγή: teatromayor.org

Πρεμιέρα του μπαλέτου Ζορμπάς στη Βερόνα 1990

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.