Γράφει ο ...Σπινθήρας: Ποιος φοβάται τον Μίκη Θεοδωράκη;


φωτο: ΑΠΕ/φωτο σκίτσο: ΑρΚας/Κολάζ: Θεοδωρακισμός
Ημέρες εορτών και δη Χριστουγέννων αυτές που διανύουμε , λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2016 και βέβαια το θεϊκό νόημα του …καταναλωτισμού κυριαρχεί στις ψυχές των συνανθρώπων μας. Κυριαρχεί τόσο έντονα, που ο κόσμος καταναλώνει ότι κι αν του πλασάρουν, από ρούχα, παπούτσια, τρόφιμα, μπιζού, αυτοκίνητα και ποτά μέχρι το σημαντικότερο όλων, καθότι πιο φθηνό: ΕΛΠΙΔΑ! Το αγαπημένο αγαθό των πολιτικών, που πάντοτε συνοδεύεται από το γνωστό κουτόχορτο, για να εξασφαλίσουν την ομαλή της πέψη.


Ελπίδα και κουτόχορτο μοίρασε πρόσφατα ο πρωθυπουργός της χώρας, Alexis Tsipras, βγάζοντας διάγγελμα για απόδοση χριστουγεννιάτικου δώρου 300 ευρώ στους συνταξιούχους. Στους ίδιους συνταξιούχους που ο ίδιος και οι προηγούμενοι μνημονιακοί αρχηγοί κόβουν την σύνταξη εδώ και έξι χρόνια με τσεκούρια και πριόνια.

Ελπίδα και κουτόχορτο μοιράζουν και οι Αντιπολιτευόμενοι εντός βουλής, οι οποίοι ακόμη δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς αντιπολιτεύονται, καθώς πριν τις εκλογές και την ανάδειξη των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ σε συγκυβέρνηση, πρέσβευαν τις φωνές που θεωρούσαν το «μνημόνιο ευλογία». Ήρθαν οι συριζοκαμμένοι μετά και μας ευλόγησαν μια χαρά με το 3ο μνημόνιο και ετοιμάζουν και το 4ο. Προς τι η Αντιπολίτευση λοιπόν; Αυτή δεν είναι απλά «αμαρτωλή» βουλή, αλλά σχιζοφρενική βουλή, όπου η ΝΔ, το ΠΟΤΑΜΙ και η Ένωση Κεντρώων είναι μνημονιακοί και τα βάζουν με το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που ψήφισε Μνημόνια και με τα δύο χέρια!

Οι αγαπημένοι μου μιικροπωλητές Ελπίδας και κουτόχορτου όμως, είναι οι άλλοι. Αυτοί εκτός βουλής! Πόσο μου αρέσουν αυτοί, που είπαν ΟΧΙ στο Μνημόνιο! Λιοντάρια πραγματικά, χίμηξαν πάνω στο Σύστημα και το έσκισαν (περίπου όπως έσκιζε ο Σαμαράς μία-μία/λεπτό-λεπτό τις σελίδες του Μνημονίου).

Ποιον επαναστάτη να πρωτοπιάσουμε; Την Ζωή Κωνσταντοπούλου; Τον Παναγιώτη Λαφαζάνη; Τη Νάντια Βαλαβάνη; Ή την …Ραχήλ Μακρή; Αυτοί δηλαδή που κομπάζουν τώρα για το αντιμνημονιακό τους φρόνημα, διότι δεν ψήφισαν το 3ο μνημόνιο τον Ιούλιο του 2015! Το γεγονός πως στήριξαν καιροσκοπικά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από τον Ιανουάριο 2015 μέχρι το καλοκαίρι, με τον Βαρουφάκη να κόβει βόλτες στα eurogroups και την υπόλοιπη παρέα να μοιράζεται υπουργεία κλέβοντας τα αποθεματικά της χώρας για να ξεχρεώσουν την Μέρκελ και τον Γιουνγκέρ, ας το περάσουμε γρήγορα και ανώδυνα, χάριν της ΕΝΟΤΗΤΑΣ!

Αυτής της αντιμνημονιακής Ενότητας που επικαλούνται τώρα αυτοί οι επαναστάτες του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων χώρων, δημιουργώντας «Λαϊκές Ενότητες», «Αλλαγές Πλεύσης» και δεν συμμαζεύεται…

Τις προάλλες μάλιστα, αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου της Νάντιας Βαλαβάνη! Και ήταν όλοι τους εκεί ενωμένοι δυνατοί! Γλέζος, Κωνσταντοπούλου, Αλαβάνος, Λαφαζάνης, Λαπαβίτσας, Βαρουφάκης και ΣΙΑ!

Βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι λοιπόν και τι είπαν;

Κρατηθείτε, αρχίζουμε:

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ

«Εμείς θα είμαστε μόνο οι εγγυητές για να πάρει ο ίδιος ο λαός την εξουσία στα χέρια του»

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
«Η λαϊκή πλειοψηφία είναι εδώ, είμαστε κομμάτι της και έχουμε χρέος να την εκπροσωπήσουμε»

ΝΑΝΤΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ
«Είμαστε αυτοί που συμπορεύτηκαν στη Λαϊκή Ενότητα. Αν μπορέσαμε να συμπράξουμε τότε, διασώζοντας την τιμή της Αριστεράς, τότε υπάρχει ελπίδα»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ

«Η ριζοσπαστική Αριστερά χρειάζεται μια μεγάλη πολιτιστική επανάσταση, και να συμβάλει σε ένα νέο ΕΑΜ, χωρίς νέο Λίβανο και νέα Βάρκιζα προκειμένου να υπερβούμε ακατανόητες, από τον λαό, διαιρέσεις και να ανταποκριθούμε στις ιστορικές προκλήσεις. Καλώ τις ριζοσπαστικές, πατριωτικές, δημοκρατικές, αντιμνημονιακές δυνάμεις σε ένα άμεσο, πλατύ, κοινό Μέτωπο για μία μεγάλη αντιμνημονιακή ανατροπή»

ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ

«Χρειάζεται να είμαστε όσο πιο πολλοί γινόμαστε ώστε να μη χαθεί η μάχη. Καμία κυβέρνηση από την Ανεξαρτησία και μετά, περιλαμβανομένων και αυτών του Μεταξά και της χούντας, δεν προχώρησε σε τέτοιας έκτασης παράδοση της δημόσιας περιουσίας στην ξενοκρατία»

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ

«Η θα νικήσουμε όλοι μαζί, ή θα πεθάνουμε χωριστά. Είναι φανερό ότι χρειαζόμαστε Μέτωπο»


Μα αυτά έλεγε ο Μίκης Θεοδωράκης από το 2009! Αυτά είναι αναμάσημα των λόγων του Μίκη, ο οποίος ξεκίνησε 87 ετών να γυρίσει την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη να φωνάζει: «ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΤΡΑΙΝΟ. ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΡΑΓΕΣ! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ!».

Ο δε Λαφαζάνης, πρέπει να διάβαζε την ιδρυτική διακήρυξη της Σπίθας που εκφώνησε ο Μίκης τον Δεκέμβριο του 2010, όταν δήλωνε τα περί «νέου ΕΑΜ» και «πολιτιστικής επανάστασης»!

Και καλά ρε σύντροφοι, ας δεχθούμε πως είδατε το «φως το αληθινό», με έξι χρόνια καθυστέρηση, και έχοντας γυρίσει δύο φορές την πλάτη στον Μίκη που σας φωνάζει από το 2012: ΜΕΤΩΠΟ! Τώρα, που τα λέτε αυτά, τι σας εμποδίζει να προφέρετε το όνομα ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ; Στην χούντα της 21ης Απριλίου, ήταν το καθεστώς που απαγόρευε την μουσική και συνελάμβανε ακόμη και κάποιον που…σκεφτόταν το όνομα του Μίκη Θεοδωράκη! Στην Μεταπολίτευση, υπήρξε το παπανδρεϊκό καθεστώς του ΠΑΣΟΚ, που απαγόρευε «σιωπηλά» τον Μίκη και επέπληττε όποιον ακουμπούσε το θεοδωρακικό έργο και λόγο!

Σήμερα τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να αναφέρετε τον Μίκη Θεοδωράκη; Τέτοια διάβρωση ποια; Τέτοια ηθική κατάπτωση; Τι φοβόσαστε κύριοι και κυρίες του «αντιμνημονιακού μετώπου» και αγνοείτε τόσο επιδεικτικά τον πρώτο αντιμνημονιακό αντιστασιακό Μίκη Θεοδωράκη, υποτιμώντας παράλληλα την Νοημοσύνη μας;

Κατανοώ, πως μία πρωτάρα ματιά ή ένας ανυποψίαστος αναγνώστης, θα πει: «Μπράβο στους αγωνιστές, καλά τα λένε! Αυτό χρειαζόμαστε: Ενότητα και Αντιμνημονιακό Μέτωπο».

Σου θυμίζω αγαπητέ ανυποψίαστε αναγνώστη, πως έχουμε Δεκέμβριο του 2016, 6 ½ χρόνια μετά την υπογραφή του Μνημονίου, έχοντας αλλάξει η χώρα 100%, έχοντας χάσει κάθε εθνική κυριαρχία και στοιχειώδη ανεξαρτησία, μετρώντας κάποιες δεκάδες χιλιάδες νεκρών (αυτοκτονίες-θανάτους ανασφάλιστων-αποβολές ανασφάλιστων μαμάδων), έχοντας χάσει 500 χιλιάδες (Πηγή: Τράπεζα της Ελλάδος) νέων Ελλήνων που μετανάστευσαν.

Ξέρεις ανυποψίαστε αναγνώστη ποιος προσπάθησε να προλάβει τα παραπάνω, εν τη γενέσει τους, μιλώντας πρώτος για Μέτωπο και Ενότητα και μένοντας ο ίδιος μακριά από την Βουλή και το σάπιο πολιτικό Σύστημα, έχοντας απέναντί του θεούς και δαίμονες: Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ!

Ξέρεις ανυποψίαστε αναγνώστη ποιος δημιούργησε το μεγαλύτερο Κίνημα των τελευταίων 10ετιών, τον Δεκέμβριο του 2010, με σύνθημά του την συγκρότηση Μετώπου, μακριά από εκλογές, για να αντιμετωπίσουμε μαζικά και ριζικά την εξάρτηση που ευθύνεται για τη πλαστή ζωή που ζούμε; Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Ξέρεις ανυποψίαστε αναγνώστη, ποιος έμεινε έξω και απέναντι από το Σύστημα, όταν μετά από όλα τα δοκιμασμένα κόμματα της μεταπολίτευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλάνησε τον Λαό και έγινε κυβέρνηση τον Ιανουάριο του 2015; Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Ξέρεις ανυποψίαστε αναγνώστη, ποιος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, όταν ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση τον Ιανουάριο του 2015, λέγοντας πως αποτελεί τυχοδιωκτισμός για ένα κόμμα, χωρίς να αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου Κοινωνικού Μετώπου Αντίστασης, να αναλάβει την διακυβέρνηση ενός «τραίνου με προδιαγεγραμμένη πορεία σε στημένες ράγες»; Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Ξέρεις ανυποψίαστε αναγνώστη, ποιον πρόδωσαν ΟΛΟΙ αυτοί που σήμερα κόπτονται για την Ενότητα και το Αντιμνημονιακό Μέτωπο, όταν τους δόθηκε η ευκαιρία, να αφήσουν την Βουλή, να ενωθούν με τον Λαό και να συγκροτήσουν την Αντίσταση που θα συγκρουστεί μετωπικά με τις ξένες και εγχώριες δυνάμεις της Εξάρτησης; ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Ξέρεις ανυποψίαστε αναγνώστη, ποιος έμεινε μόνος του 88 ετών, στο Σύνταγμα, ένα βράδυ της 12ης Φεβρουαρίου 2012, μετά από δύο ρίψεις ληγμένων χημικών στα πόδια του από τα ΜΑΤ, να επιμένει να «μη φύγει κανείς», όταν ψηφιζόταν το 2ο Μνημόνιο και κάποιοι εντός βουλής φώναζαν εκ του ασφαλούς και ζέσταιναν τις πρωθυπουργικές, υπουργικές και βουλευτικές τους καρέκλες; Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Και τέλος, ξέρεις ανυποψίαστε αναγνώστη, ποιον θα γυρέψεις να πιαστείς για να  σηκωθείς λίγο ψηλότερα και να σταματήσεις την κατηφόρα, όταν από ανυποψίαστος αναγνώστης, μετατραπείς σε ανυποψίαστος ψηφοφόρος πριν καταλήξεις ξανά «ευκολόπιστος και προδομένος», για να ακούσεις το:

«Αυτό που ήσουν κάποτε, θα γίνεις ξανά. Πρέπει να γίνεις, πρέπει να κλάψεις. Πίνεις την προδοσία με το γάλα, πίνεις την προδοσία με το κρασί. Ο εξευτελισμός σου να γίνει τέλειος. Πρέπει να δεις, πρέπει να γίνεις, αυτό που ήσουν κάποτε θα γίνεις ξανά. Είσαι Έλληνας»;

ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ


Ο Σπινθήρας
info@theodorakism.gr



Σχόλια

  1. Οταν οι αριστεροί αποβάλλουν από το λεξιλόγιό τους Βάρκιζες, Λίβανους κλπ, όταν δεν θα εμποδίζονται λόγω ιστορικού και διαλεκτικού υλισμού να πιστεύουν στο Χριστό και την Παναγία, όταν δεν θα ταυτίζουν την αριστερά με τον ανθρωπισμό, μόνο τότε θα δικαιωθεί ο αγώνας και η στάση ζωής του Αριστερού Μίκη και θα γίνει πράξη η Ενότητα, όχι της αριστεράς αλλά των Ελλήνων. Εμείς στο ΙΔΕΑΔ και στο βαθμό που αφορά την στάση μας απέναντι στα θεσμικά προβλήματα του ελληνικού αθλητισμού, με έδρα μας, χορηγούς και συναλλασσόμενους ανοιχτά μυαλά και καθαρές συνειδήσεις αυτό το έχουμε ήδη κατακτήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με την άποψη και στάση του ΙΔΕΑΔ. Είναι πολύ σημαντικό, να γίνεται πράξη η ιδεολογία. Συμφωνώ βέβαια περισσότερο με τα προλεγόμενά του και το πόσο έχει αντιληφθεί την αρτηριοσκλήρωση της όποιας Αριστεράς, Κομμουνισμού, όπως θέλετε πείτε το..

      Μίκης = πατρίδα

      NTINOS MAHS

      Διαγραφή
  2. Αναστασία Βούλγαρη23 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:31 π.μ.

    Αγαπητέ Σπινθήρα,

    Σε συγχαίρω για το άρθρο σου.
    Ήταν, πράγματι, σοκαριστική αυτή η σύναξη στην παρουσίαση του βιβλίου της κυρίας Βαλαβάνη. Λες και όλοι οι παραπάνω κατοικούσαν στον πλανήτη Άρη και ξαφνικά προσγειώθηκαν στη γη.

    Κανένα δεν μπορούν να πείσουν ούτε μπορούν να κατορθώσουν κάτι, πέρα του να μπουν στη Βουλή μ' ένα μικρό ποσοστό. Ο κόσμος ξέρει πλέον και δεν εμπιστεύεται κανέναν και τίποτα. Κι αν όλοι αυτοί διστάζουν να ψελλίσουν το όνομα του Μίκη, τί έγινε; Ποιος ασχολείται μαζί τους εκτός από τις παρέες τους; Ο κόσμος ξέρει.

    Θα πρότεινα να μην ασχολούμαστε με όλους αυτούς. Ποιοι είναι αυτοί; Τί έχουν προσφέρει στην πατρίδα; Τι προσφέρουν σήμερα; Τους είδες να νοιάζονται για τους πεινασμένους, τους άστεγους, τους χαμηλοσυνταξιούχους; ή μήπως νοιάζονται για την πατρίδα;

    Ο κ. Αλαβάνος: Ο άνθρωπος που έφερε τον Τσίπρα. Τόσο κριτήριο είχε...Ο λάτρης του Χομπσμπάουμ, τού Βρετανού ιστορικού, του ανθέλληνα που είναι ενάντια στην έννοια του έθνους. Στην ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. τον Αλέκο τον είδαμε μια μέρα, μετά εξαφανίστηκε.

    Ο κ. Πέτρος Παπακωνσταντίνου: Έγραψε ένα βιβλίο για το αντιμνημονιακό κίνημα της περιόδου 2011-2013 κι ο Μίκης δεν υπάρχει πουθενά! Ούτε η Σπίθα! Για τη 12η Φελβάρη ούτε λέξη!Τόσο μίσος! Αυτός και μόνο που ακούσει το όνομα του Μίκη, χλωμιάζει από το μίσος. Τσεκαρισμένο.

    Ο κ. Λαφαζάνης: Τίποτα.Ένα πελώριο μηδεν. Αν και λέγεται ότι η δική του ομάδα είχε αναλάβει τον εισοδισμό στη Σπίθα, με στόχο της διάλυσή της.

    Ο κ. Βαρουφάκης που ήταν στο κοινό: Εχει δηλώσει ότι είναι υπέρ των "Ενωμένων Πολιτειών της Ευρώπης". (πηγή: enikos.gr)

    Η κ. Κωνσταντοπούλου: Πέραν του ατοπήματος να μην διαβάσει το μήνυμα του Μίκη, πέρυσι στην εκδήλωση ενάντια στο ξεπούλημα του Λυκαβηττού, καθυστερεί εξαιρετικά την έναρξη της λειτουργίας του Σωματείου ενάντια στο χρέος, με τη φτηνή δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν πόροι να ενοικιαστούν γραφεία.

    Επίσης να ρωτήσω την κ. Κωνσταντοπούλου το εξής: Όταν ήταν Πρόεδρος της Βουλής το ΚΚΕ κατέθεσε νομοσχέδιο για την κατάργηση των μνημονίων. Γιατί η κ. Κωνσταντοπούλου δεν το έθεσε σε συζήτηση στο Σώμα;

    Όσο για τους υπόλοιπους: "Πού είσαι νιότη που 'λεγες πως θα γινόμουν άλλος".

    Θλιβερό το θέαμα.
    Καημένη Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μεγάλη ιστορική πλάκα είναι ότι η Κυρία Νάντια Βαλαβάνη διαφώνησε με το κκε για την συγκυβέρνηση(Ν.Δ) και αποδέχτηκε την κυβέρνηση της αριστεράς του Καμμένου.Τι να λέμε...Που είσαι Ανδρέα να μας δεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσθέτω στο άρθρο του Σπινθήρα και το σχόλιο της κ. Βούλγαρη τά εξής :
    α) Την επαύριο της Κυριακής 12/2/2012,οταν έγινε η απόπειρα εξόντωσης του Μίκη ,η μόνη δουλειά που βρήκε να κανει ο κύριος τσίπρας,ηταν να πάει στο γενικο Λογιστήριο να δει αν ...ειχε μπει κανονικα από τους κατέχοντες την Μονεδα η ...επιχορήγηση του κόμματός του ! Αυτό πέρασε τοτε απαρατηρητο στον ορυμαγδό των ημερών εκείνων. Το γεγονός αυτό μου έκανε εντύπωση,και δεν νομιζω να με απατά η μνήμη μου.
    (Να πώ επισης,ότι ο «Ριζοσπάστης» της Τρίτης,14/2/2012, όχι μόνον δεν ανέφερε τίποτε για την απόπειρα κατά του Μίκη, αλλά και προσπαθώντας να κανει τη μέρα νύχτα, εκθείαζε τη συγκεντρωση του ΠΑΜΕ στην …Ομόνοια ,οπου πράγματι είχαν κατασκηνώσει οι οπαδοί του,και ο κόσμος περνουσε ερχόμενος από το Συνταγμα μετα την πλημμυρα των χημικων,και τους κοίταζε με περιέργεια (για να μην πω κατι χειρότερο).
    Φυσικα, τιποτε δεν ανέφερε για την συγκεντρωση του Συντάγματος,όπου ,την ώρα που εφτασε ο Μίκης, υπήρχε τοση πυκνοτητα του κοσμου,που κυριολεκτικα ηταν δύσκολο να αναπνεύσουμε,και η ορατότητα ηταν μονο στα 8-10 μετρα,γι αυτό και όταν εριξαν τα χημικα στο Μικη και τους ανθρώπους που ηταν δίπλα του, ενώ ήμασταν σε απόσταση περιπου 40 μετρων,δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι συνέβαινε .)
    β) Για τον δημοσιογραφο κ. Παπακωνσταντίνου, από την «ελιτ» του ΝΑΡ ,που μάλλον εγκατέλειψαν το ανταρσυα για πιο …εμπορικες περιπέτειες, αναπαράγει στις «αναλυσεις» του μονιμως τα έτοιμα κλισέ των γνωστών “presstitutes” των ευρωατλαντικών προπαγανδιστικών κέντρων, ητοι περι δηθεν «συγκρούσεως ιμπεριαλισμών» στη Μ. Ανατολη και την Ουκρανία, περι «δικτατορων » (Κανταφι,Ασαντ κλπ) ,που πρεπει « να εξαφανισθούν» , περι «ανθρωπιστικων κρισεων» (ετσι λενε τωρα πια τις σφαγες του ΝΑΤΟ) και τα λοιπά. Εκλεκτό μέλος και αυτός της ευρωατλαντικής «αριστεράς»
    γ) Η κ. Κωνσταντοπούλου ,όπως ειχα ξανασημειώσει σε σχόλιό μου εδω,απλά εμπορεύεται – ως επαγγελματίας «αντιπρόσωπος» και «πολιτικος» - τη λεξη «αριστερα». Τουλαχιστον αυτή δεν κρύβει τον ευρωατλαντισμό της, γι αυτό και λ.χ. εσπευσε,λιγες μερες μετα την απάτη των «εκλογων» του Σεπτεμβρη 2015,να μιλησει στους «Φιλους της Ευρώπης», ητοι ένα εγκληματικο ευρωνατοικο παραμάγαζο,υμνωντας την «ευρωπη των οραματων» και λοιπές αηδίες…
    δ) Το κωμικοτραγικό αυτό θέαμα, ενορχήστρωσε η κ. Βαλαβάνη, που ,πιστεύω θα μεινει στην άθλια συριζαίικη φαρσοκωμωδία με το ρητό της «οσοι είναι πατριώτες ,πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ» (Φεβρ.2015. Όλα τα άλλα … είναι της αρμοδιότητος του Δρος Σπινθήρα…
    ε) Οσο για τον φέρελπι κύριο του «ακαδημαικού» όχλου (του «ολοι μαζι θα εξαφανιστούμε» και τά λοιπά βαρυσήμαντα και βαρύγδουπα …) ας δημοσιεύσει αν θελει το βίντεο από τη συγκέντρωση του «αριστερού ρεύματος» των αρχών Μαρτίου 2015 στον «Κεραμεικο», οπου με περισσή αλαζονεία και προπέτεια, προσβάλλοντας και χλευάζοντας οσους από το ακροατήριο εκείνο τόλμησαν να κάμουν καποια κριτική στα πεπραγμένα και τα επερχόμενα του τοτε ενιαίου σύριζα, ελεγε «οσοι μιλάτε από κατω και κανετε κριτικη είστε τζάμπα μάγκες γιατι μιλάτε από θεση ανεύθυνη,εμεις που είμαστε επανω ξερουμε τι κανουμε και πού πάμε και ειμαστε υπευθυνοι» και άλλα ομοίως βαρυσήμαντα…[ για να φανεί ακόμη ότι στην ερώτηση αν θα ψηφίσουν Τριτο Μνημόνιο που θα έφερνε ο τσίπας, απέφευγαν να μιλήσουν καθαρά και μιλούσαν … συριζέικα ]
    Ελπίζω ότι και από αυτά που προσέθεσα , αποδεικνύεται ότι ΚΑΠΟΙΟΙ εχουν βάσιμους λόγους για να φοβούνται τον Μίκη και αυτούς και αυτά που εκφράζει .[ για τη ΛΑΕ σας εχω στείλει κάτι προ καιρού,δεν γνωριζω εάν ελήφθη]


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.