Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Απάντηση στον Νίκο Παρασκευόπουλο με μία φωτογραφία

Φωτογραφία αφιερωμένη στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παρασκευόπουλο, ο οποίος με πρόσφατες δηλώσεις του προτείνει να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της σημαίας! Ο ίδιος βουλευτής, στην ίδια συνέντευξη που ανέφερε το παραπάνω, ανέφερε επίσης πως το πολιτικό Σύστημα πρέπει να στηρίξει τον ...εκδημοκρατισμό της Χ.Α., αν και όταν αυτός υπάρξει. Ξεχνώντας βέβαια ο κος Παρασκευόπουλος πως οι βουλευτές της Χ.Α. είναι υπόδικοι, για εγκλήματα και δολοφονίες ανθρώπων.

Κάθε ημέρα που περνά, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν πως αποτελούν μία άκρως επικίνδυνη παρέα που παίζει την κυβέρνηση με ανεξέλεγκτες επιπτώσεις πάνω στην Κοινωνία και στο μέλλον του τόπου. Είναι αυτοί που εδώ και χρόνια εκτρέφουν τον φασισμό και καθισμένοι στην εξουσία το αποδεικνύουν με κάθε τρόπο. Διότι ο φασισμός είναι το δεκανίκι της εξουσίας. Ακόμη και αν αυτή δηλώνει ψευδώς "αριστερή".

Ας έχουμε όλες μας τις αισθήσεις σε εγρήγορση.

Ο Μίκης Θεοδωράκης κρατώντας μία ελληνική σημαία βουτηγμένη στο αίμα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που διαδραματίστηκαν στις 3 Δεκεμβρίου 1944. Αλλιώς "Δεκεμβριανά"...

Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού/Theodorakism


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.