Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Απόλυτη επιτυχία στο ρεσιτάλ με έργα του Μίκη στη Λωζάννη! (video)Σε μία εκπληκτική βραδιά στη Λωζάννη της Ελβετίας εξελίχθηκε το ρεσιτάλ που δόθηκε με έργα του Μίκη Θεοδωράκη!  Η Μπέττυ Χαρλαύτη, επιλογή του Μίκη Θεοδωράκη και μόνιμη ερμηνεύτρια της Ορχήστρας του τα τελευταία χρόνια, έδωσε εκεί τον καλύτερό της εαυτό σε 'Ελληνες και Ελβετούς. Ο Γιάννης Μπελώνης στο πιάνο, επίσης στενός συνεργάτης του κου Θεοδωράκη επί οκταετία ως πιανίστας της Λαϊκής Ορχήστρας "Μίκης Θεοδωράκης" αλλά και ως ενορχηστρωτής των έργων του, απέδωσε με τρόπο μοναδικό τις δημιουργίες του συνθέτη. Τους δυο καλλιτέχνες αποθέωσε το κοινό που κατέκλυσε την Salle Paderewski της Λωζάννης και που με κάθε τρόπο έδειξε την αγάπη του και τον ενθουσιασμό του προς τον Οικουμενικό μας Μίκη.

Η συναυλία διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Ελλήνων Λωζάννης "Η Εστία¨ και η ανταπόκριση Ελλήνων κι Ελβετών ήταν συγκινητική!
"ΔΡΟΜΟΙ ΠΑΛΙΟΙ"
Μουσική: Μ. Θεοδωράκης
Στίχοι: Μ. Αναγνωστάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.