Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Εκδηλώσεις προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη στα ΧανιάΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!

Εκδηλώσεις προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου.

Το απόγευμα του Σαββάτου 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο νέο δημιουργούμενο -από τον Δήμο Χανίων- Πολιτιστικό Κέντρο και κλειστό θέατρο (παλαιό τελωνείο) στο παλιό λιμάνι Χανίων και στη συνέχεια, στις 6.30 το απόγευμα, το ΚΑΜ,  θα πραγματοποιήσει επίσημη εκδήλωση, στην οποία θα του απονεμηθούν τιμές:

• Από τον Δήμο Χανίων, όπου θα γνωστοποιηθούν οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για την ονοματοδοσία του νέου Πολιτιστικού Κέντρου «Μίκης Θεοδωράκης» και την αναγόρευσή του σε επίτιμο δημότη Χανίων.

• Από το Πολυτεχνείο Κρήτης, το οποίο θα απονείμει στον Μίκη Θεοδωράκη την ανώτατη τιμή που απονέμει το Ίδρυμα, το χρυσό μετάλλιο του Πολυτεχνείου.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ, στο ανοιχτό «θέατρο Μίκης Θεοδωράκης» στο Εμπρόσνερο ο Δήμος Αποκορώνου  θα αναγορεύσει τον Μίκη Θεοδωράκη σε επίτιμο δημότη Αποκορώνου, με το κλειδί του Δήμου. 

Θα ακολουθήσει συναυλία με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη με το Μουσικό Σύνολο «Βάμος».

Ο Μίκης Θεοδωράκης έχει εκφράσει την επιθυμία να παρευρεθεί στο διήμερο αυτό αφιέρωμα που θα πραγματοποιηθεί στη γενέτειρά του, αν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας  του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.