Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΙΘΩΝ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α για 12η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ 12η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!

12/2/2016

Τέσσερα χρόνια ακριβώς (ούτε μέρα παραπάνω, σήμερα!) από τη μέρα που ο Μίκης Θεοδωράκης με τον Μανώλη Γλέζο, τον Γιώργο Κασιμάτη και 500.000 Λαό μαζεμένο στο Σύνταγμα, ζητούσε από την κυβέρνηση των τότε ανδρεικέλων  (ΓΑΠ  και το σινάφι του) να  μη ψηφίσουν το δεύτερο κοινωνιοκτόνο Μνημόνιο του 2012.

Και πάλι στο Σύνταγμα, σήμερα, την ίδια ημερομηνία, η ίδια λαϊκή οργή ξεχειλίζει από την πειθήνια στάση της υποταγμένης στα εξωχώρια αφεντικά της, Βουλής και Κυβέρνησης της ψευδο - Αριστεράς, που στίβει την κοινωνία για να πληρώνονται οι «δανειστές» / δυνάστες μας.

Με μπροστάρηδες τους Αγρότες, όλος ο Ελληνικός Λαός, έχει μία μεγάλη ευκαιρία να δώσει τώρα ένα θανατηφόρο χτύπημα στο τέρας που του ρουφά το αύριο των παιδιών του.

Όλοι στο Σύνταγμα, να βάλουμε πλάτη για την ανατροπή.

Όλοι στο Σύνταγμα, να θανατώσουμε το θεριό με το καμάκι του 'Ηλιου!


ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΙΘΩΝ ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ

Πηγή: http://diktioellada.blogspot.gr/2016/02/12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.