Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Στέφανος Κορκολής - Μίκης Θεοδωράκης: «Μια θάλασσα γεμάτη μουσική-Συνάντηση στους δρόμους του αρχάγγελου»


ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Ο Στέφανος Κορκολής για πρώτη φορά, αγγίζει σαν σολίστ του πιάνου, έργα του Μίκη Θεοδωράκη από όλο το μουσικό φάσμα του μεγάλου Έλληνα συνθέτη -σε μία συναυλία που αναμένεται να μαγέψει το κοινό της Ζακύνθου-την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, στο θέατρο Σαρακινάδου, στις 21:00μ.μ.


«Βασισμένη στο ομώνυμο χρυσό CD, η συναυλία –που αποτελεί μέρος μίας μεγάλης περιοδείας ανά την Ελλάδα- είναι μία μουσική συνάντηση με κλασικά έργα για πιάνο, μεταφορές-διασκευές ορχηστρικών έργων για πιάνο και λυρικά τραγούδια σε ερμηνεία της ταλαντούχας ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη», επισημάνει η τοπική Πολιτιστική-Αθλητική Λέσχη «Γέρανος», η οποία και διοργανώνει την εκδήλωση. Όπως γίνεται γνωστό, τα έργα αυτά παρουσιάζονται και στη συναυλία, μαζί με την επανεκτέλεση τραγουδιών από τη λίστα των «προδομένων» έργων του Μίκη Θεοδωράκη της περιόδου 1980-2000, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Προπώληση και κρατήσεις θέσεων: τηλ.:26950 61343 κάθε απόγευμα από 18:00 έως 21:30 από τις 15 Δεκεμβρίου.

Πληροφορίες Παναγιώτης Κοντοσταυλάκης τηλ:6983343201-Χορηγός προβολής είναι και η ΕΡΤ Ζακύνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.