Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΠΙΘΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 16/2/2015Επειδή διαπιστώνεται μεγάλη δυστοκία της κυβέρνησης στην εξεύρεση του κατάλληλου προσώπου για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, το Δίκτυο Σπιθών “ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.”, προτείνει τον ακούραστο αγωνιστή εναντίον της “Μνημονιακής” βαρβαρότητας, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ.

Είναι ο πιο κατάλληλος Έλληνας για τη θέση αυτή, ώστε (μετά την υποτελή Μνημονιακή στάση του τελευταίου ΠτΔ) να ξαναδώσει την απαιτούμενη λάμψη στη θέση, αυτήν που πρέπει να έχει, σαν σύμβολο ενός ιστορικού και με τεράστια συμβολή στη διαμόρφωση του Δυτικού πολιτισμού, Έθνους.

Η στάση του στα χρόνια των Μνημονίων, μακριά από οποιοδήποτε κόμμα και αμετανόητος Αντι-Μνημονιακός τον καθιστά τον πλέον κατάλληλο για την επερχόμενη εκλογή!

ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΙΘΩΝ ''ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α."


3 σχόλια:

 1. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ!! ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Απογοήτευση, είναι το μεγάλο αίσθημα που με διακατέχει αυτήν την ώρα, μετά την ανακοίνωση απ' τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την θέση του νέου προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

  Ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ιστορική - μοναδική ευκαιρία να επιλέξει ένα πρόεδρο αγαπητό προς του Έλληνες, που να αντιπροσωπεύει τους αγώνες τους τα τελευταία 5 χρόνια! Έναν πρόεδρο που θα είχε την ευρύτερη λαϊκή αποδοχή και αγάπη του κόσμου! Έναν πρόεδρο που θα αντιπροσώπευε την ηθική και την συνταγματική νομιμότητα! Έναν πρόεδρο που θα ήταν μακριά από κομματικές και παραταξιακές λογικές! Έναν ανεξάρτητο πρόεδρο εκτός συστήματος!

  Δεν το έπραξε! Επέλεξε ένα πρόεδρο δίχως να λάβει υπόψη το λαϊκό αίσθημα αλλά και την κοινή λογική! Επέλεξε έναν πρόεδρο βάσει εσωτερικών κυβερνητικών ισορροπιών και κομματικών και προσωπικών διευθετήσεων!

  ΚΡΙΜΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.