Συστράτευση Σπίθας Διοικητηρίου στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΙΘΩΝ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α

Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΙΘΩΝ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α μετά το παρακάτω αίτημα της Σπίθας Διοικητηρίου Θεσσαλονίκης για ένταξη, δέχεται ομόφωνα και καλωσορίζει την Σπίθα Διοικητηρίου στις γραμμές του. Εκκρεμεί η παρουσία  αντιπροσωπείας  των μελών του Δικτύου, στην συνάντηση της Σπίθας Διοικητηρίου, προς ολοκλήρωση της διαδικασίας ένταξης. 

ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΙΘΩΝ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α  




Μετά την επανενεργοποίηση  του ιδρυτή της ΚΑΠ Μίκη Θεοδωράκη με την ξεκάθαρη  στήριξη στις Σπίθες του Δικτύου Σπιθών ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α θεωρούμε απαραίτητη την στήριξη και συμμετοχή μας στον αγώνα που ξεκινήσαμε μαζί το 2010. 

Έτσι με την παρέμβαση του Μίκη Θεοδωράκη και την καταγγελία των πρακτικών και των προσώπων που ήταν αιτία να αποσυρθούμε από το κίνημα, (εισβολή στα γραφεία ΚΑΠ και οικειοποίηση του κινήματος με "πειρατικά" γραφεία, γραμματέα και site (ispitha) όπου και πρώτοι καταγγείλαμε τότε), δηλώνουμε την επιθυμία της επαναδραστηριοποιησης της Σπιθας Διοικητηρίου.

Ζητούμε από τα μέλη του Δικτύου ΣΠΙΘΩΝ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. την ομόφωνη αποδοχή για ισότιμη συμμετοχή στο δίκτυο Σπιθών και καλούμε μια αντιπροσωπεία των μελών του Δικτύου να παρευρεθούν στην Συνάντηση των σπιθιστών της Σπίθας Διοικητηρίου προκειμένου να γίνει δεκτό το αίτημα μας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Κώστας Παπαθανασίου

Σχόλια