ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ''ΣΠΙΘΩΝ'' ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α

Λάβαμε την παρακάτω επιστολή από τον Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου κ. Γ. Κασιμάτη και την δημοσιεύουμε.

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε τόσο για την ανταπόκρισή του σε κάθε κάλεσμα των Σπιθών, όσο και την στήριξη που προσφέρει από την αρχή, στον αγώνα για την απελευθέρωση του τόπου μας, που ξεκίνησε το 2010 ο Μίκης Θεοδωράκης με την Κ.Α.Π. Σπίθα.


Η επιστολή του κ. Γ. Κασιμάτη:

Σας συγχαίρω για τη δημιουργία του "Δικτύου Σπιθών ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α., που αναγεννά και δίνει νέα ζωή στη μεγάλη πρωτοβουλία του ακατάβλητου Αγωνιστή μας Μίκη Θεοδωράκη

Είμαι πάντα κοντά σας στον ειλικρινή και άδολο αγώνα για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τα δεσμά του απάνθρωπου καθεστώτος που μας επέβαλαν. 

Καλούμε όλες τις Σπίθες, που πιστεύουν σ' αυτό τον αγώνα παλλαϊκού μετώπου αντίστασης να ενταχθούν στο "Δίκτυο Σπιθών ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α." 

Πιστεύω ότι θα το κάνουν.

Πειραιάς, 13 Ιανουαρίου 2013
Γιώργος Κασιμάτης


Σχόλια

  1. Όλα τα συγχαρητήρια του κόσμου και όλες οι καλλίτερες ευχές για τον καθηγητή, Γιώργο Κασιμάτη, που μετά από τέσσερα χρόνια αδιάκοπου Αγώνα, είναι από τους ελάχιστους που έμειναν πιστοί στο Όραμα της Εθνικής Ανεξαρτησίας, εξωσυστημικά, και πλάι στον Μίκη Θεοδωράκη.

    Κε Κασιμάτη, είμαστε μαζί σας, μέχρι τέλους.


    Τα μέλη της Σπίθας Μαρκοπούλου "Ζ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπίθα Νέας Ιωνίας "Αλέξανδρος Παναγούλης"17 Ιανουαρίου 2015 στις 12:41 μ.μ.

    Κύριε Κασιμάτη σας ευχαριστούμε που σταθήκατε στο πλάι μας από την αρχή και πραγματικά τα λόγια είναι πολύ μικρά για να εκφράσουν τον σεβασμό, την εκτίμηση αλλα και την αγάπη μας στο πρόσωπό σας!
    Σταθήκατε βράχος ακλόνητος παρ΄όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε πάντοτε! Το κάλεσμά σας ιερό!
    Εμείς θα είμαστε μαζί σας, πιστοί στο ιερό Όραμα της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.