Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

Το Διευθυντήριο των Βρυξελλών παρεμβαίνει πλέον ανοιχτά στις πολιτικές εξελίξεις της Ελλάδας

ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣΣχεδόν σε όλες τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, διαβάζουμε σήμερα τα παρακάτω:

"Το Διευθυντήριο των Βρυξελλών παρεμβαίνει πλέον ανοιχτά στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, προσπαθώντας να επηρεάσει την προεδρική εκλογή και να αποτρέψει την επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις πιθανολογογούμενες εθνικές εκλογές.  Μετά την ανοιχτή τοποθέτηση της εκπροσώπου του Κομισιόν υπερ της υποψηφιότητας Δήμα για την προεδρία της Δημοκρατίας, νέα ωμή παρέμβαση εκδηλώθηκε από τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος είπε ότι δεν θα ήθελε «να έρθουν στην εξουσία ακραίες δυνάμεις» και προειδοποίησε για τις συνέπειες ενός... «λανθασμένου εκλογικού αποτελέσματος».

Μιλώντας στην αυστριακή τηλεόραση, ο πρόεδρος της Κομισιόν δήλωσε ότι προτιμά να έχουν την εξουσία στην Αθήνα «οικεία πρόσωπα» - εννοώντας προφανώς τον Σταύρο Δήμα και τον Αντώνη Σαμαρά. Με τον υποψήψιο ΠτΔ έχει συνεργασθεί στην Κομισιόν, ενώ με τον πρωθυπουργό έχει συναντηθεί πολλές φορές στις Συνόδους Κορυφής και στις εκδλώσεις του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Αναφερόμενος στις εκλογές και στην προπτική επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γιούνκερ  απήυθυνε έμμεση προειδοποίηση προς τους Ελληνες ψηφοφόρους, τονίζοντας ότι «γνωρίζουν πολύ καλά τι θα σημάνει για την χώρα τους και την ευρωζώνη ένα λανθασμένο εκλογικό αποτέλεσμα»."

Οι δηλώσεις αυτές του κ.Γιούνκερ αποδεικνύουν και επίσημα (για άλλη μια φορά) αυτά που η ΣΠΙΘΑ και ο Μίκης Θεοδωράκης "φωνάζουν" απ' το 2010: Την ντροπιαστική εξάρτηση της χώρας απ' τους ξένους. Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε προτεκτοράτο που το διοικούν οι ξένοι, αλλά πλέον το φωνάζουν κιόλας, δίχως να κρύβονται και δίχως πια να χρησιμοποιούν οποιουδήποτε είδους διπλωματία ώστε να μην εκτίθενται, έστω για τους τύπους. Πλέον οι επικυρίαρχοι νταβατζήδες και τοκογλύφοι της Ευρώπης έχουν αποθρασυνθεί πλήρως.

Φυσικά όλα αυτά δεν μας εκπλήσσουν, αλλά μας προσβάλλουν και μας θυμώνουν... 

Δυστυχώς ολόκληρη η αριστερά του κοινοβουλίου (ο ΣΥΡΙΖΑ & το ΚΚΕ) δεν έλαβε σοβαρά υπόψη την ανάλυση αυτή του Μίκη Θεοδωράκη και της ΣΠΙΘΑΣ (δεν πιστεύουν καν ότι η Ελλάδα έχει απολέσει πλήρως την εθνική της κυριαρχία) για να προετοιμάσει τον λαό και να τον ενώσει σε ένα μεγάλο μέτωπο αντίστασης (ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α) απέναντι σε όλες αυτές τις προσβολές. 

Ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ, θέλησε να διανύσει το γνωστό μονοπάτι προς την εξουσία δίχως να φροντίσει πρώτα να προφυλαχτεί απ' τα αγκάθια που υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν σε αυτό. 

Καλούμε τον Ελληνικό λαό και όλους τους πραγματικά ανεξάρτητους πολίτες να κλείσουν τα αυτιά τους στους ωμούς εκβιασμούς και τα ξένα τελεσίγραφα και να αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις ώστε η Ελλάδα να γίνει έθνος Ανεξάρτητο, Υπερήφανο και Δυνατό!


"Τελειώνοντας, ξαναγυρίζω στο άγραφο χαρτί, πάνω στο οποίο πρέπει να μπει η λέξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. Με κάθε τρόπο. Με γράμματα στους τοίχους, στους δρόμους «ΕΑ» (Εθνική Ανεξαρτησία), είτε και με 3 Α (Ανεξαρτησία-Ανάπτυξη-Αναγέννηση). Να τα βλέπουν συνεχώς, ώσπου να περάσει στο μυαλό και το αίμα τους!

Αθήνα, 7.9.2013

Μίκης Θεοδωράκης"

Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.