ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ για ΦΗΜΟΛΟΓΙΕΣ

Αγαπητοί φίλοι του Θεοδωρακισμού,

Τελικά η φημολογία είναι αρρώστια...

Πριν προλάβει να περάσει καλά καλά μια εβδομάδα απ' την τελευταία διάψευση του Μίκη Θεοδωράκη με την οποία ξεκαθάριζε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα στηρίξει κανένα κόμμα και κανέναν υποψήφιο στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και ευρωεκλογές, ξεφύτρωσε ξαφνικά μια νέα ιστορία, της δήθεν στήριξης του Μίκη Θεοδωράκη προς τον υποψήφιο δήμαρχο του Πειραιά, Θ.Δρίτσα.

Την είδηση διαβάσαμε εδώ και σε πάρα πολλά άλλα sites και blogs.

Είναι φυσικά αυτονόητο ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε από που εκπορεύονται όλες αυτές οι αυθαιρεσίες και ψεύτικες φημολογίες εις βάρος του ονόματος του Μίκη Θεοδωράκη, αλλά δεν έχει και ουσιαστικό νόημα να το ψάξουμε. 

Αν κάποιοι προσπαθούν να επωφεληθούν απ' το όνομά του, απλά δεν θα καταφέρουν τίποτα και θα εκτεθούν οι ίδιοι ανεπανόρθωτα.

Αν πάλι κάποιοι άλλοι έχουν αποφασίσει να παίξουν με το όνομα του διάφορα περίεργα παιχνίδια ώστε να το διασύρουν ή να καταφέρουν οτιδήποτε άλλο σκέφτεται το αρρωστημένο τους μυαλό, επίσης δεν θα το καταφέρουν ΠΟΤΕ.

Τέλος, σημειώνουμε το εξής:

Η σιωπή του Μίκη Θεοδωράκη εδώ και αρκετό διάστημα, είναι μια συνειδητή, βαθύτατα πολιτική πράξη, για όσα συμβαίνουν στην πατρίδα και στον λαό μας.


Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού

Σχόλια

  1. Τί άλλο πρέπει να κάνει ο Μέγιστος Έλλληνας Μίκης για να πάψουν να τον χρησιμοποιούν οι καιροσκόποι ; έχει δηλώσει "πολιτικά νεκρός"... Ακόμη και "νεκρό", τον φοβούνται...και τον χτυπούν..
    Γίγαντα Μίκη, αυτό είναι το μεγαλείο σου που ξεμπροστιάζει τους ανήθικους...

    Μαρία Γραικούση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποχή από τις εκλογές! Αυτή είναι η επαναστατική πράξη σήμερα. ΑΠΟΧΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.