ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ TOY ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΛΩΔΙΑ FM

Αγαπητοί φίλοι του Θεοδωρακισμού,
Με αφορμή τον αποκλεισμό του νέου ΕΠΙΒΑΤΗ απ' τα Ελληνικά ραδιόφωνα, στείλαμε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Μελωδία FM. Αναμένοντας την απάντησή τους, δημοσιεύουμε αυτούσια την σύντομη επιστολή .

Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού



Καλησπέρα σας,
Είμαστε οι δημιουργοί και οι διαχειριστές του ιστολογίου Θεοδωρακισμός - Τheodorakism.

http://theodorakism.blogspot.gr/

Συγχαρητήρια για τον σταθμό σας, ο οποίος προάγει τον πολιτισμό, την τέχνη και το καλό Ελληνικό τραγούδι.

Ως γνωστόν, ο νέος ΕΠΙΒΑΤΗΣ, ένα απ' τα σημαντικότερα έργα του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση Κώστα Τριπολίτη, έχει κυκλοφορήσει στο εμπόριο εδώ και τρεις περίπου εβδομάδες. Με νέα, δυναμική ενορχήστρωση και νέα ερμηνεύτρια, την Φωτεινή Δάρρα.

Ακούμε τον σταθμό σας σχεδόν καθημερινά και ουδέποτε παίξατε ένα κομμάτι απ' τoν Επιβάτη του 2014, την στιγμή που θα έπρεπε να παίζεται διαρκώς, όχι μόνο στον δικό σας, αλλά σε όλους τους Ελληνικούς σταθμούς.

Οι λόγοι φυσικά είναι προφανείς. Και επειδή αποτελεί νέα κυκλοφορία αλλά και επειδή αποτελεί ένα απ' τα σημαντικότερα έργα του Μίκη Θεοδωράκη, του κορυφαίου με διαφορά Έλληνα μουσικοσυνθέτη.

Κατόπιν τούτων, θα θέλαμε να ρωτήσουμε τους υπευθύνους του σταθμού σας, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος αυτού του εκκωφαντικού αποκλεισμού απ' τον σταθμό σας στο έργο του Μίκη Θεοδωράκη, του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη και όχι μόνο, ή ο αποκλεισμός αυτός αποτελεί συμπτωματικό γεγονός;


Με εκτίμηση
Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού

Σχόλια

  1. Μπραβο!!! Ειναι ελεεινο αυτο που συμβαινει !!! Πηρα και εγω τηλεφωνο πριν 2 ημερες, αλλα καμια αντιδραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα περιμένουμε λίγες μέρες μήπως απαντήσουν. Αλλά ακόμα και αν δεν απαντήσουν, η μη απάντησή τους, θα αποτελεί την καλύτερη απάντηση για εμάς...

      Διαγραφή
  2. Τρείς μέρες πέρασαν απο τότε που στείλαμε την επιστολή στον Μελωδία FM και ακόμα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση.

    Φυσικά δεν περιμέναμε οτι θα μας απαντήσουν.

    Οι λόγοι της φίμωσης του έργου του Μίκη Θεοδωράκη είναι βαθύτατα κοινωνικοί και πολιτικοί.

    Το σύστημα θέλει να έχει έναν λαό κοιμισμένο, υποταγμένο και καθοδηγούμενο. Ενώ ένας λαός που θα γνώριζε το έργο του Μίκη Θεοδωράκη ΘΑ ΞΥΠΝΑΓΕ.

    Αυτό το σύστημα το γνωρίζει πολύ καλά. Και φυσικά θα κάνει (και κάνει) τα πάντα για να συντηρήσει (διαφυλάξει) τον εαυτό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πάρτε μέρος στον διάλογο.

Σχόλια υβριστικά και σχόλια που δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο της εκάστοτε ανάρτησης, όπως επίσης και σχόλια που προκαλούν εντάσεις και διαπληκτισμούς, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Επίσης ανώνυμα σχόλια δεν θα αναρτώνται.