ΑΣΤΙΚΗ ΣΗΨΗ

"Καλούμε τον Ελληνικό λαό να συστρατευθεί με τις ιδέες και το ήθος του Μίκη Θεοδωράκη, του Θεοδωρακισμού και της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών – ΣΠΙΘΑ, ανακαλύπτοντας και βγάζοντας προς τα έξω την ΣΠΙΘΑ που βρίσκεται μέσα του..."


Τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στην κεντρική πολιτική σκηνή της πατρίδας μας, αποδεικνύουν περίτρανα την τεράστια διάβρωση που έχει υποστεί το σύνολο του πολιτικού αστικού κόσμου, μέσα στα τέσσερα αυτά χρόνια που διανύει η πατρίδα μας απ' την στιγμή που εισήλθε σε καθεστώς εξάρτησης από τους δανειστές, τα ξένα κέντρα και τις τράπεζες, ξένες και εγχώριες.

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι η εθνικοφροσύνη βρίσκεται σε μαρασμό, σύγχυση και σήψη. Αποδεικνύεται ότι τόσο καιρό μας κυβερνούσε και εξακολουθεί να μας κυβερνά μια μικρή μειοψηφία και κυρίως, μια ακροδεξιά δράκα.

Πρόεδροι, υπουργοί και στελέχη αστικών κομμάτων αλληλοϋβρίζονται με ακατονόμαστες εκφράσεις, στελέχη της κυβέρνησης συνομιλούν (δείχνοντας τον θαυμασμό τους κάτω απ' το τραπέζι) με την Χρυσή Αυγή, ο όψιμος αντικομουνισμός βρίσκεται σε έξαρση. Και ενώ παλαιότερα ήταν συγκαλυμμένος, τώρα έχει γίνει απροκάλυπτος.

Οι ιδέες της αριστεράς συκοφαντούνται και απαξιώνονται και η λεγόμενη αριστερά που μετέχει στο κοινοβούλιο (ΣΥΡΙΖΑ & ΚΚΕ) εξακολουθεί να έχει την αυταπάτη ότι μπορεί να αλλάξει τα πράγματα μέσα από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, ενώ η αλήθεια είναι ότι καμία πραγματική αριστερά δεν μπορεί να συνυπάρξει με τα μνημόνια και την ξένη εξάρτηση.

Όλα αυτά τα γεγονότα προκαλούν στους πολίτες θλίψη και οργή (άγνωστο πως και πότε θα την εκφράσει), αλλά παράλληλα και μεγάλη αδράνεια, απ' το συνολικό σοκ και δέος που βιώνουν ο ίδιοι και οι οικογένειές τους και που πηγάζει απ' τις συνέπειες των πολιτικών που προκαλούνται απ' τις αποφάσεις και τις υπογραφές του συνόλου του αστικού πολιτικού κόσμου που κυβερνά (που όπως είπαμε αποτελεί μειοψηφία).

Όλα αυτά τα γεγονότα οφείλουμε να σημειώσουμε ότι δικαιώνουν πλήρως τον Μίκη Θεοδωράκη και την Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών – ΣΠΙΘΑ που σε πείσμα πολλών και απ' έξω και από μέσα, επέμεινε και πέτυχε να μείνει έξω απ' το συστημικό πολιτικό παιχνίδι, δίνοντας την μάχη πλάι στον προδομένο λαό και παλεύοντας για την ένωσή του.

Η αριστερά, αν ήθελε να είναι πραγματική αριστερά, θα έπρεπε απ' την πρώτη μέρα της ψήφισης του πρώτου μνημονίου, να αποχωρήσει μαζικά και ΜΟΝΙΜΑ απ' το κοινοβούλιο και να αρχίσει ανένδοτο αγώνα μαζί με τον Ελληνικό λαό για: 

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και συνολική ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ και ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, σε όλους τους τομείς. Στον πολιτισμό, στην κοινωνία, στο πολιτικό και κοινωνικό ήθος.

Δεν το έπραξε. Άφησε τον λαό μόνο και προδομένο και προτίμησε να συμμετάσχει στην προδοτική βουλή που παρέδωσε την εθνική κυριαρχία στους ξένους δανειστές - δυνάστες και μάλιστα ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ.

Ρωτάμε, σε ποιά περίπτωση μπόρεσε η αριστερά να αποτρέψει κάτι που ήταν εις βάρος του λαού και της πατρίδας τα τέσσερα αυτά χρόνια; Σε ποιά περίπτωση η κοινοβουλευτική της ψήφος ή μη - ψήφος είχε κάποιο νόημα και κάποιο απτό αποτέλεσμα; ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Καλούμε τον Ελληνικό λαό να συστρατευθεί με τις ιδέες και το ήθος του Μίκη Θεοδωράκη, του Θεοδωρακισμού και της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών – ΣΠΙΘΑ, ανακαλύπτοντας και βγάζοντας προς τα έξω την ΣΠΙΘΑ που βρίσκεται μέσα του...


Οι συντελεστές του Θεοδωρακισμού

Σχόλια